Anyud, apud szeme milyen? Es neked milyen lett?

Fun fact a 11-es válaszára reflektálva:
A kisbabák rendszerint világosabb szemmel s hajjal születnek, mint ami a végleges lesz. Kevés még a pigmentjük. :)
13
Ez igaz, en teljesen barna haju vagyok kozepes barna nem az a majdnem fekete, szemem is kozepes barna, de amikor kicsi voltam, bar akkor is barna volt a szemem is hajam is, nyarankent majdnem teljesen szoke voltam a nap ugy "kiszivta". De mar ilyen nincs akarmennyit vagyok napon, huszas eveim toltom.

Majdnem Mindenkié kék a családban, szüleim, idősebb tesóm, én,2 nagymama, 1 nagypapa-, egyedül az apai nagypapám szeme volt sötétbarna. Egyik nagyszülőm sem él már.
A férjem szeme pl sötétbarna🥰, az anyósomé is, az apukája szeme viszont szürke volt. Na, olyat még sosem láttam.
Apukámé: kék
Apukámé: kék
Enyém: haragos zöld mint a fű :)
A dédnagymamámnak volt ilyen szeme.
Páromé is zöld a kislányunké egyelőre kék, de még változni fog szerintem. 3 éves koromig nekem is kék volt.

Apa zöld, anya barna, én barna, tesomék barna.
Papa kék, mama barna.
Apa: barna
Anya: zöld
Nekem: barna
Após: barna
Anyós: kék
Páromnak: barna
Lányainknak: kék

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!