Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit mondanak a férfiak?

Mit mondanak a férfiak?

Figyelt kérdés
Sokszor hallani olyan nőktől, akik többségében férfiak közt dolgoznak, hogy ahogy a férfiak egymás közt beszélgetnek a nőkről, attól ők kiábrándultak a férfiakból. Mit mondanak, ami olyan szörnyű?
2024. jan. 25. 17:09
 1/4 anonim ***** válasza:
70%

Én szerencsére nem ilyen férfiakkal dolgozom, úgyhogy passz.

Gondolom vagy valami nagyon degradálót, vagy ilyen szőkenős viccek színvonalon.

2024. jan. 25. 17:12
 2/4 anonim ***** válasza:
89%
Azt, hogy mai napig hallgatnak Dáridót.
2024. jan. 25. 17:44
 3/4 anonim ***** válasza:
55%

Olyan mondások vagy olyan szóhasználat, amit a nők szexistának vagy a nőket tárgyiasítónak éreznek. Pl. ez a mondás: "A nő azé, aki megműveli." Vagy egy csinos nőre nem azt mondják, hogy "hú, milyen csinos", hanem, hogy "hú de megraknám", "hú de beraknám neki". Egy általuk nem kedvelt pár kapcsolatáról adott esetben így beszélnek: "Y tömi X-et".

A férfiak, különösen fizikai dolgozók egymás közti poénkodásai kicsit keményebbek, nem női füleknek valók. Általában nem is előttük mondanak ilyeneket.

2024. jan. 25. 18:31
 4/4 anonim válasza:
34%

Ezek nagyon radikális állítások, úgy, hogy nem tudjátok tényleg mit mondanak mögöttetek, de leginkább nem érdekli őket. Én ezt max egy építőipari melósok közt tudom elképzleni c-ok meg alkeszok keverékénél.

De rendes, kultúrált irodai közegben nem, vagy max egy két ember ilyen, de ezek nagyon durva állítások 3 amit már előre az 1-es megalapozott. A 3-masé már túllő a racionális gondolkodáson. Én már dolgoztam elég sz*r munkahelyen is, meg jó helyen is, a sz*r helyen inkább kedvesek voltunk igazából egymással, sőt talán férfiak voltak bunkók egymással. Én ezt semlegesként láttam, hallottam, de a nőkkel rendesek voltak, még "suttogva" is vagy nem is esett szó róluk.

Nincs ilyen, hogy "beraknám a s*ggébe" meg ilyenek egy normális helyen, ez nagyon putri. Nem tudom hol dolgoztok/dolgoztatok, hogy ilyen jut eszetekbe, ez gimnázium meg egyetemi szint, nem felnőtté..

2024. jan. 25. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!