Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tesztek, ha azt látjátok...

Mit tesztek, ha azt látjátok hogy valaki lop a boltban?

Figyelt kérdés
Vásároltam ma egy Sparban, és láttam hogy egy elég rosszul kinéző, idősebb nő fánkokat rakott a kabátjába. Látszott hogy nem élhet túl jól, egy pillanatig gondolkodtam hogy szóljak - e valakinek, aztán nem tettem. Így utólag azon agyalok, kellett volna? Ti szóltatok volna ilyen esetben?
2024. jan. 25. 14:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Kisebb boltokban ahol ebből él a tulaj, vagy az eladót veszik elő hiány esetén, ott simán közbelépnék.

Nagy multinál meg pont leszarom magasról. Volt már, hogy engem pakoltattak ki a biztonsági őrök, pedig jól öltözött fehér ember vagyok, napi szinten ott vásároltam, köszöntem a reteknek, aztán amikor becsipogott az a szar akkor körülbelül úgy kezelt mint valami utolsó bűnözőt. Persze a cickányok után nem mert menni. Hozzátenném nem az intézkedéssel hanem a milyenségével volt bajom, panaszt is tettem.

Meg amúgy is, amikor a Spar-ban 1500-ba kerül ami másik boltban 1000 alatt van, vagy a frissen felbontott kenyér tiszta penészes akkor azért rohadjanak meg.

2024. jan. 25. 19:18
 12/13 anonim ***** válasza:

Egyszer szóltam az egyik tescoban a biztonsági őrnek, hogy pár roma nő hátul eszi a csokikat, kiderült hogy akik férfiak ott ólálkodtak és megláttak, a társaik voltak, és elkezdtek követni mikor kimentem a boltból. Egészen a vasútállomásig követtek, közben szerencsére végig voltak ott más járőkelők is. Épp fel tudtam szállni a vonatra és elindult. Még láttam az ablakból, hogy az egyik faszi az öklét, a másik egy kést mutogatott és "mocskos r...banc megdöglesz" és hasonlókat üvöltöztek.

Ha nincsenek többen az utcán míg elérem az állomást, vagy lekésem a vonatot, szerintem ott szúrnak le. Nagyon para volt.

Azóta inkább oda se nézek többet, ha azt látom, hogy lop valaki. Az életem többet ér.

2024. jan. 25. 20:45
 13/13 anonim ***** válasza:
Semmit,nem az én dolgom. Némelyik boltban olyan árak vannak,hogy az is felér egy lopással. Szereltessen kamerát,vagy oldja meg a boltja védelmét.
2024. jan. 25. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!