Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Profi fotókon észrevettétetek...

Profi fotókon észrevettétetek mennyivel öregebbek és csúnyábbak emberek?

Figyelt kérdés

Nagyon élesen látszik minden, az összes apró pórus a bőrön, az arcon, ráncok, kiélesednek a mikro árnyékok, olyan mintha táskás lenne olyan emberek szeme is akiknek valóságban ilyen nem látszik.

Úgy általánosságban véve megcsúnyítja és öregíti embereket a profi fotózás a képeken.

jan. 24. 22:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

A Photoshop más, de a nyers fotók általában remesek. És van olyan, hogy valaki nem fotogen.

3-as vagyok, nem azt mondom, hogy minden képen gáz vagyok, de ritka a jó profi fotó. Pedig élőben fiatal koromtól kezdve rengetegen mondták, hogy szép, vagy gyönyörű vagyok, menjek modellkedik, tévébe, stb, hát próbáltam, de teljesen más az összkép..élőben sem vagyok ronda, sem tükörben nézve általában. Ja és nemcsak férfiak mondták ezeket, hanem jók vagy gyerekek is, tehát...Szepsegversenyen is vettem reszt. most ez nem ondicseret akart lenni, csak szeretnék erre rácáfolni, hogy igenis ettol meg lehetünk szépek ÉLŐBEN, hogy a kepen rank se lehet ismerni. Olvastam is erről a jelenségről. Nemrég egy nagyon szép barátnőm is járt fotósnal, csunyak lettek a képek, míg ki nem retusalta őket, pedig élőben szép. Velem is ez van, egyszerűen finomabban a vonások, és szerintem rá kellene ébredni, hogy bármilyen fejlett a technika, nem tudja a valóságot teljesen visszaadni. Sokan felismerhetetlenek is képeken, holott élőben másképp néznek ki és nem feltétlen rossz értelemben.

jan. 25. 08:59
 12/15 anonim ***** válasza:
Akkor próbálj meg lefényképezni egy tárgyat,egy kutyát vagy egy gyereket. Érdekes, azoknál sosincs probléma,hogy deháát a kutyám nem is így néz ki élőben! Dehát a tányérom nem így néz ki élőben! A gyerekem szebb élőben! Ilyen nincs. Egyedül a nők nem tudják elfogadni,hogy élőben nincs filteres fejük. Vagy hogy nem modellnek néznek ki. A töltött szájról/szemről ne is beszéljünk,ott szokott csak jönni az igazi meglepetés,amikor a faceapp-fej helyett meglátják,hogy néznek ki valóságban. És ezeknél a nőknél általában ha megnézed a közösségi oldalaikon a profilképet, az köszönőviszonyban nincs a valósággal.
jan. 25. 09:45
 13/15 anonim ***** válasza:
Kerdezo,az ajfonon figyeltem meg,h a gyonyoru szeles allkapcsu szeles csontfelepitesu kutyambol egy csenevesz sovany vizslat kreal. Borzalmas.
jan. 25. 09:49
 14/15 anonim ***** válasza:
6 Ennyi ésszel fotós, nem semmi. Hát nem sok érzéked lehet hozzá, bocs, de intelligencia is hiányzik rendesen.
jan. 25. 12:57
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem tudon,mi rosszat írtam,de sajnálom,ha nem vagy elégedett magaddal.
jan. 25. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!