Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerinted súlyos betegnek...

Szerinted súlyos betegnek vagy ''komoly" betegnek számítok?

Figyelt kérdés

nos 24 éves vagyok. egészséges a májam, egészséges a vesém, egészséges a tüdőm, egészséges a belem, a gyomrom is egészséges, a hasnyálmirigyem is, a szívem is egészséges. tehát belső bajom nincs azonban: rosszul látó vagyok nagyfokú rövidlátás retina elvékonyodással. egyik szememen már vakság van retina válás miatt. másik szememre 15%ot látok szemüveggel müteni nem lehet. diagnozis: egyik szem vaksága, csökkent látás másik szemen. retinális elváltozások.

ehhez társul nekem egy nagyfokú kétoldali idegi hallásvesztés. jobb fülemen es a bal fülemen is 80dB hallásküszöb. csak is hallókészülékkel hallok ha kiveszem a készüléket és 2 méterről sikít valaki azt sem hallok.. itt a diagnózis kétoldali idegi hallásvesztés. plusz van egy gerinc ferdülésem,

... nos ennyi lenne..

komplex minősítés alapján 12% az egészségi állapotom és 88% az osszverzeti károsodás

2024. jan. 24. 19:07
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
pénzem van, mindenem van! csak egészségem nincs autót sem vezethetek soha nem lehet jogsim. :'(
2024. jan. 24. 19:51
 12/12 anonim ***** válasza:
0%
Se hall se lát Dömötör. Buta volt, mint hat ökör.
2024. jan. 24. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!