Szerinted súlyos betegnek vagy ''komoly" betegnek számítok?
nos 24 éves vagyok. egészséges a májam, egészséges a vesém, egészséges a tüdőm, egészséges a belem, a gyomrom is egészséges, a hasnyálmirigyem is, a szívem is egészséges. tehát belső bajom nincs azonban: rosszul látó vagyok nagyfokú rövidlátás retina elvékonyodással. egyik szememen már vakság van retina válás miatt. másik szememre 15%ot látok szemüveggel müteni nem lehet. diagnozis: egyik szem vaksága, csökkent látás másik szemen. retinális elváltozások.
ehhez társul nekem egy nagyfokú kétoldali idegi hallásvesztés. jobb fülemen es a bal fülemen is 80dB hallásküszöb. csak is hallókészülékkel hallok ha kiveszem a készüléket és 2 méterről sikít valaki azt sem hallok.. itt a diagnózis kétoldali idegi hallásvesztés. plusz van egy gerinc ferdülésem,
... nos ennyi lenne..
komplex minősítés alapján 12% az egészségi állapotom és 88% az osszverzeti károsodás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!