Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért vagyok értetlen? Miért...

Miért vagyok értetlen? Miért értek meg mindent nagyon nehezen?

Figyelt kérdés
Nagyon értetlen vagyok, nagyon nehezen értek meg dolgokat vagy félreértek dolgokat. Munkahelyen de akár magánéletben is van amikor kiadnak egy feladatot mindenki megérti csak nekem okoz problémát, hogy pontosan mit is kell csinálni. Ha kérdezik hogy van-e kérdés akkor nincs kérdésem mert vagy azt hiszem hogy értem közben teljesen félreértem a dolgokat vagy nem merek kérdezni mert nem értem az egészet és közben azt látom hogy mindneki teljesen érti a feladatot. Elég sokat szorongok és minden apróságot túl gondolok, nem tudom ennek lehet-e hozzá köze. Mindig is ilyen voltam. Mitől lehet ez? Mi állhat a háttérben? Hülye lennék? Kihez tudnék ezzel fordulni? Orvos pszichológus esetleg valaki máshoz?
2024. jan. 24. 14:32
1 2 3
 21/25 Kései Sirató ***** válasza:

Kérdező, azt javaslom, hogy amikor elhangzik a munkahelyeden egy feladatot, amit nem értesz, vagy nem egészen értesz, azonnal reagáld ezt:

Jól értem, hogy ... így és így.... legyen?

A jól értem kifejezés után röviden foglald össze, vagy mondd el úgy, ahogyan te megértetted és akkor rögtön mondani fogják, hogy nem egészen, hanem máshogy, és vélhetően arra is odafigyel majd a vezető, hogy tényleg megértsd.

Szóval, kérdezni sohasem ciki. Még akkor is kérdezz, ha nem mondják azt, hogy van-e kérdés, lehet kérdezni!

aug. 27. 08:11
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
MIért lenne baj a kérdezővel? Mert másképp mer gondolkodni? Ez nem betegség csa másképp jár az agya mint a többségnek.. MÁS helyeken ez előny lenne.
aug. 27. 22:45
 23/25 anonim válasza:
Buta vagy, van ilyen :D
aug. 27. 23:42
 24/25 anonim ***** válasza:
Demenciának is nevezik, 40 fölött már egyre fokozódik.
aug. 27. 23:56
 25/25 anonim ***** válasza:
nem droidmódra gondolkodsz mint a többség
aug. 28. 09:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!