Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy gondolkodhatnék máshogy?

Hogy gondolkodhatnék máshogy?

Figyelt kérdés

Úgy irigylem azokat akik nem rágódnak minden hülyeségen. Akik nem agyalnak azon hogy ki szereti őket,ki nem. Akik kicsit egyszerűbbek és elég ha van kaja szex,biztos munka és ők már komfortosak

Én hogy lehetnék ilyen?

2024. jan. 23. 11:58
 1/10 anonim ***** válasza:
33%
Hát az első lépés, hogy nem kötöd össze a vélt felsőbbrendűségeddel.
2024. jan. 23. 12:06
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Mintha én írtam volna ki a kérdést!

Ez engem is érdekel.

De lehet azért van így, mert az ilyen embereknek van önbizalmuk és nem másoktól várják, hogy szeressék öket , mert megvannak magukkal elégedve.

Ez az én véleményem , lehet hülyeséget írtam.

De szeretnék én is olyan lenni, aki nem kattog semmin :(

2024. jan. 23. 12:08
 3/10 A kérdező kommentje:

1# gondolom ez a "kicsit egyszerűbbek" mondatomra érted

Nem érzem magam felsőbbrendűnek csak bonyolultabbnak. És amint a kerdesembol látod én egyáltalán nem örülök neki hogy ilyen vagyok

2024. jan. 23. 12:21
 4/10 anonim ***** válasza:

"gondolom ez a "kicsit egyszerűbbek" mondatomra érted"

Valóban arra, de nem a kicsit egyszerűbb részére, hanem a "elég ha van kaja szex,biztos munka és ők már komfortosak". Azért ez eléggé pejoratív, és nem is valós: az nem feltétlenül a szellemi komplexitás jele, hogy valaki aggódik, mint gondolnak róla.

A folyamatos rumináció nem az elégedetlenségről, komplexitásról szól, hanem arról, hogy elképzelsz negatív kifejleteket, és nem vagy képes elterelni róluk a figyelmedet.

2024. jan. 23. 13:36
 5/10 anonim ***** válasza:

Nem bántásként, rossz szándékból írom, kérlek, ne vegyétek annak!

Nálam ez a probléma akkor állt fenn, mikor túl sok (szabad)időm volt, így tudtam mindenfélén agyalni *és* nem volt teljesen rendben az önbizalmam. Több időt kezdtem olyan dolgokra fordítani, amiben ügyes vagyok, ami sikerélményt ad, így nőtt az önbizalmam, valamint, ezeknek hála több ember közé kerültem.

Ők meg sok mindenről meséltek, sokféléről beszélgettünk, egyre több dolgot kezdtem tapasztalni, és akkor tudatosult bennem, hogy saját magammal szúrok ki, ha nem változtatok ezen az állapoton. Mert az agyalással időt, energiát vesztek, amit nyugodtan tudtam volna másra fordítani.

Szóval a tudatosság is fontos, hogy mikor érzed, belekerülsz ebbe a spirálba, akkor tudd elterelni a gondolataid, és nem belesüppedni.

Remélem tudtam segíteni azért.

2024. jan. 23. 13:37
 6/10 anonim ***** válasza:

"Nem bántásként, rossz szándékból írom, kérlek, ne vegyétek annak!"

Elgondolkoztam, miért is venné ezt valaki rossz szándéknak. Általában ez a tépelődés hátterében pontosan az áll, amit leírtál.

2024. jan. 23. 15:06
 7/10 anonim ***** válasza:
Es mivel lehetne elterelni a negatív dolgokról való agyalást?
2024. jan. 23. 15:26
 8/10 anonim ***** válasza:
Hát éppen azza, amit az #5-ös mondott: el kell foglalnia magát az embernek olyan dolgokkal, amiktől önbizalma lesz.
2024. jan. 23. 15:39
 9/10 anonim ***** válasza:
Pl.?
2024. jan. 23. 16:07
 10/10 anonim ***** válasza:
Dwayne Johnson filmjeiben (nem a full erőszakosokban) a szerepei könnyedségről árulkodnak: neki ilyen, vagy legalábbis hasonló lehet a viselkedése alapból. Talán, ha megnézel pár filmjét, akkor megérted mire gondolok, és akkor ez segíthet.
2024. jan. 23. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!