Hogy gondolkodhatnék máshogy?
Úgy irigylem azokat akik nem rágódnak minden hülyeségen. Akik nem agyalnak azon hogy ki szereti őket,ki nem. Akik kicsit egyszerűbbek és elég ha van kaja szex,biztos munka és ők már komfortosak
Én hogy lehetnék ilyen?
Mintha én írtam volna ki a kérdést!
Ez engem is érdekel.
De lehet azért van így, mert az ilyen embereknek van önbizalmuk és nem másoktól várják, hogy szeressék öket , mert megvannak magukkal elégedve.
Ez az én véleményem , lehet hülyeséget írtam.
De szeretnék én is olyan lenni, aki nem kattog semmin :(
1# gondolom ez a "kicsit egyszerűbbek" mondatomra érted
Nem érzem magam felsőbbrendűnek csak bonyolultabbnak. És amint a kerdesembol látod én egyáltalán nem örülök neki hogy ilyen vagyok
"gondolom ez a "kicsit egyszerűbbek" mondatomra érted"
Valóban arra, de nem a kicsit egyszerűbb részére, hanem a "elég ha van kaja szex,biztos munka és ők már komfortosak". Azért ez eléggé pejoratív, és nem is valós: az nem feltétlenül a szellemi komplexitás jele, hogy valaki aggódik, mint gondolnak róla.
A folyamatos rumináció nem az elégedetlenségről, komplexitásról szól, hanem arról, hogy elképzelsz negatív kifejleteket, és nem vagy képes elterelni róluk a figyelmedet.
Nem bántásként, rossz szándékból írom, kérlek, ne vegyétek annak!
Nálam ez a probléma akkor állt fenn, mikor túl sok (szabad)időm volt, így tudtam mindenfélén agyalni *és* nem volt teljesen rendben az önbizalmam. Több időt kezdtem olyan dolgokra fordítani, amiben ügyes vagyok, ami sikerélményt ad, így nőtt az önbizalmam, valamint, ezeknek hála több ember közé kerültem.
Ők meg sok mindenről meséltek, sokféléről beszélgettünk, egyre több dolgot kezdtem tapasztalni, és akkor tudatosult bennem, hogy saját magammal szúrok ki, ha nem változtatok ezen az állapoton. Mert az agyalással időt, energiát vesztek, amit nyugodtan tudtam volna másra fordítani.
Szóval a tudatosság is fontos, hogy mikor érzed, belekerülsz ebbe a spirálba, akkor tudd elterelni a gondolataid, és nem belesüppedni.
Remélem tudtam segíteni azért.
"Nem bántásként, rossz szándékból írom, kérlek, ne vegyétek annak!"
Elgondolkoztam, miért is venné ezt valaki rossz szándéknak. Általában ez a tépelődés hátterében pontosan az áll, amit leírtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!