Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Férfiak! Dákóhossz vagy magasság?

Férfiak! Dákóhossz vagy magasság?

Figyelt kérdés

Tegyük fel addig dörzsölgeted otthon a nagyi teáskannáját, hogy megjelenik a csodadzsinn.

Mit kívánsz? 20 centis kolbászt, vagy 190 centis magasságot?

2024. jan. 21. 12:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
52%

Én leszarom hogy csak 13 centi és 170 vagyok, az értelmes nők nem ez alapján választanak! Aki meg igen, az meg nálam biztos nem üti meg a szintet, tehát minek futnék egy olyan szekér elől, ami ráadásul a másik irányba tolat? :D

38/F

2024. jan. 21. 17:39
 12/16 anonim ***** válasza:
47%

Nem fogom jelölni egyik választ sem, mert az ideálison túl nem a még ideálisabb jön, hanem a ló másik oldala, ami már csak arra jó, hogy a cirkuszban legyen mit mutogatni.

Persze értem, mi akar lenni a kérdés lényege, és számok nélkül megválaszolom: egyértelműen fontosabbnak tartom a magasságot.

2024. jan. 21. 18:30
 13/16 anonim ***** válasza:
11%

A 190 centi megvan, segítek, lószart se ér a kamu közhiedelemmel ellentétben, soha egy nőt se érdekeltem. Arra viszont kiváló, hogy beverjem a fejem minden ajtófélfába, busz kapaszkodóba stb.

Szóval maradna a dákó, az nincs meg ugyan 20 centi (csak 17 körül), de mondjuk így hogy nincs csajom azt se tudnám kihasználni, szóval az is felesleges.

Inkább legyen a C opció, jó sok pénz. Az kompenzálna minden mást.

2024. jan. 21. 20:50
 14/16 anonim ***** válasza:
81%

"lószart se ér a kamu közhiedelemmel ellentétben"

Én 190 vagyok, és egyszer két (kb 170-175 magas) haveromnak én is előadtam, hogy én nem értem ezt a magasság rinyát, sosem éreztem előnyét. Örökre belém égett, ahogy tökéletes kórusban válaszoltak: "mert magas vagy".

Az lehet, hogy én nem éreztem nagy előnynek, ők viszont komoly hátránynak élték meg, hogy alacsonyak. Utólag visszagondolva, mindegyik nő, akivel csak randiztam, külsőségre azt emelte ki, hogy szép a szemem és jó magas vagyok.

2024. jan. 22. 06:29
 15/16 anonim ***** válasza:
55%

20 cm riasztó, a 180+ cm meg vonzó

- A nők

2024. jan. 22. 12:46
 16/16 anonim válasza:
Sokan ledegradálnak a magasságom miatt. Volt egy aki meg is bánta mert az egyik spanom air softjával kilőttem a szemét
2024. febr. 3. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!