Mekkora hátrányom van a nőknél azzal ha még a szüleimmel lakom?
35 éves férfi vagyok. Sajnos eddig sok kiugrási lehetőségem nem volt otthonról, és most, mikor a szándék meglenne az albérletek csillagászati összegre rúgnak.
Nyilván egyszerűbb lenne egy lánnyal összeköltözve élni, megosztva a kiadásokat, de azt veszem észre a korosztályom legjava már elkelt, a fiatalabbak meg jobb egzisztenciára vágynak mint amit biztosítani tudnék.
Sajnos a dolgot nehezíti,hogy egy fél éve már nincs munkám, így még nehezebb az indulás.
1 lusta vagy
2 anyád szoknyáján ülsz,
önállótlan vagy
3 nincs egyéni ambíciód
Ezek nem férfias tulajdonságok.
Nekem az nem gond, ha valaki a szüleivel lakik ismerkedéskor. Én is, és sok férfi ismerősöm is van ezzel így, és abszolút nincs gond a jellemükkel, csak nem akarnak kiadni havi 200at albérletre, egyedül meg a hitel felvétel sem jó opció.
A nagyobb baj az a munkanélküliséggel lenne számomra mert nekem ez elképzelhetetlen, hogy valaki fél évig ne dolgozzon. Én is a szüleimmel lakok, de mimdig dolgoztam/dolgozok valahol, teszek félre pénzt is attól, hogy nem vettem saját lakást, ha bármi baj lenne van annyi pénzem amiből elvagyok pár hónapig.
77, 30, 72%
Akkor ezek szerint ti is olyanok vagytok, mint a kérdező. Attól nem lesz megtakarításotok, hogy leszavaztok mindenkit.
Nem bírtam már bent. A sok lelkibeteg tiszt és szakágvezető akik a kiskatonán élték ki az otthonrol hozott frusztációit.
A végén már pszichiáterhez jártam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!