Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mekkora hátrányom van a...

Mekkora hátrányom van a nőknél azzal ha még a szüleimmel lakom?

Figyelt kérdés

35 éves férfi vagyok. Sajnos eddig sok kiugrási lehetőségem nem volt otthonról, és most, mikor a szándék meglenne az albérletek csillagászati összegre rúgnak.

Nyilván egyszerűbb lenne egy lánnyal összeköltözve élni, megosztva a kiadásokat, de azt veszem észre a korosztályom legjava már elkelt, a fiatalabbak meg jobb egzisztenciára vágynak mint amit biztosítani tudnék.

Sajnos a dolgot nehezíti,hogy egy fél éve már nincs munkám, így még nehezebb az indulás.

2024. jan. 21. 06:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
52%
Hat eleg nagy. Nem ertem, hogy lehet fel evig munka nelkul lenni. Mindig talaltam max 2-3 het alatt es minden honapba raktam is felre. Szerintem keress vmi melot minel hamarabb aztan vegyel ki szobat ha nincs mas. Ha mazlid van az uj lakotars meg joarc is es szokott "elni". Lehet elhiv ide oda, megismersz embereket stb
2024. jan. 21. 06:55
 2/12 anonim ***** válasza:
44%
Csak úgy megkérdezném, ha most 35 éves vagy, elméletben már legalább 10 éve minimum dolgozol, most azt a fél évet, hogy most nincs munkád ne vegyük figyelembe, gondolom kell lennie megtakarításodnak, hisz otthon élsz a szüleiddel, akkor mi akadályozott meg eddigi téged abban, hogy albérletbe költözz, vagy hitelre vegyél egy kisebb, kb 40nm-es panellakást?
2024. jan. 21. 07:16
 3/12 A kérdező kommentje:
9 évig dolgoztam a Honvédségnél. Anyagilag nem a legjobban megbecsülő hely ,és bőven be kellett otthon segítenem lakasfelújításoknál a szüleimnek.
2024. jan. 21. 07:42
 4/12 A kérdező kommentje:
Nincs tehát megtakarításom
2024. jan. 21. 07:42
 5/12 anonim ***** válasza:
38%

1 lusta vagy

2 anyád szoknyáján ülsz,

önállótlan vagy

3 nincs egyéni ambíciód

Ezek nem férfias tulajdonságok.

2024. jan. 21. 07:47
 6/12 anonim ***** válasza:
52%
Én kisvárosban lakom szüleimnél nincs nagyon lehetőség én is munkanélküli vagyok meg még beteg is én 31 éves vagyok szerintem jobban jársz ha szingli leszel továbbra is elég ha számba veszed hány csajjal ismerkedtél eddig kiderül hogy 1 vagy 2 az esélyex akkor 20% szerintem csak.
2024. jan. 21. 08:24
 7/12 anonim ***** válasza:
64%

Nekem az nem gond, ha valaki a szüleivel lakik ismerkedéskor. Én is, és sok férfi ismerősöm is van ezzel így, és abszolút nincs gond a jellemükkel, csak nem akarnak kiadni havi 200at albérletre, egyedül meg a hitel felvétel sem jó opció.

A nagyobb baj az a munkanélküliséggel lenne számomra mert nekem ez elképzelhetetlen, hogy valaki fél évig ne dolgozzon. Én is a szüleimmel lakok, de mimdig dolgoztam/dolgozok valahol, teszek félre pénzt is attól, hogy nem vettem saját lakást, ha bármi baj lenne van annyi pénzem amiből elvagyok pár hónapig.

2024. jan. 21. 09:15
 8/12 anonim ***** válasza:

77, 30, 72%

Akkor ezek szerint ti is olyanok vagytok, mint a kérdező. Attól nem lesz megtakarításotok, hogy leszavaztok mindenkit.

2024. jan. 21. 09:26
 9/12 anonim ***** válasza:
20%
9 év után felcserélted a hadsereget munkanélküliségre? Jó nagy hülye vagy...
2024. jan. 21. 11:08
 10/12 A kérdező kommentje:

Nem bírtam már bent. A sok lelkibeteg tiszt és szakágvezető akik a kiskatonán élték ki az otthonrol hozott frusztációit.

A végén már pszichiáterhez jártam..

2024. jan. 21. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!