Hiányzik az ölelés, hogyan csillapíthatnám a vágyat?
Figyelt kérdés
Utoljára októberben ölelt meg egy lány, akinek udvaroltam, sikertelenül. Azóta nem ölelt meg senki, viszont nagyon hiányzik az érzés. Kb nulla sikerem van lányoknál, így valahogy csillapítani szeretném ezt a vágyat, de nem tudom, hogyan. Sokszor gondolok ilyen szituációkra, hogy csak hosszan megölelek valakit, vagy hogy összebújva alszok valakivel, és nagyon gáz, de sokszor egy párnát ölelve alszom el. Ezen akarok valahogy változtatni mert már nekem kellemetlen. :D 26fjan. 20. 21:22
2/4 anonim válasza:
Azért csak folytasd az ismerkedést, és ha tényleg mindenki visszautasít, menj pszichológushoz, hogy felderítsétek az okát.
3/4 A kérdező kommentje:
2) pszichiátertől jövök. Eddig szorongtam és depressziós voltam, ezeken nagynehezen túllendültem, fél éve kezdtem el a társkeresést mert "alkalmasnak" talàltam magamat rá, viszont megmutatták hogy milyen jó érzés és azóta vágyom rá. Előtte nagyon rég ölelt meg utoljára bárki, szóval addig annyira nem hiányzott.
jan. 20. 21:33
4/4 anonim válasza:
Hát folytasd. Másképp nem megy! De a pszichiáter meg a pszichológus nem ugyanaz, a viselkedésed elemzése, változtatása a pszichológus területe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!