Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha egy lány gyakran csúnyán...

Ha egy lány gyakran csúnyán beszél, az már megszokott?

Figyelt kérdés
2024. jan. 20. 10:54
1 2
 11/12 he84 ***** válasza:
Általánosságban a káromkodás soha nem jó, még menőzésből se. Nem csak nőknek nem oké, hanem férfiaknak se, ez nemtől független kéne hogy legyen. Sajnos itt is kettős mérce van, hogy férfi bezzeg káromkodhat, még ha nem is mindenki szerint, de bezzeg a nők nem. Ám káromkodásért megütni sem jobb, attól csak rosszabb lesz és az ütő/bántalmazó személyt minősíti. Bár a káromkodás is minősíti az embert. Aki gyakran és rendszeresen káromkodik külön ok nélkül, azokat az embereket kerülöm. Aki ritkán és esetleg mérgében, de nem rám káromkodva, azt még nagyrészt elfogadom.
2024. jan. 20. 17:35
 12/12 anonim ***** válasza:

Elég gyakori mostanság, sajnos. Pedig, szerintem legalábbis, nemtől függetlenül nem túl kellemes egy szokás a káromkodás.

Szerencsére a környezetemben nincs olyan, aki (nagyon) túltolná a dolgot, olyan viszont akad, akinél hébe-hóba becsúszik 1-1 szitokszó, de ameddig mértékkel történik, nem érdekel.

Tömegközlekedésen hallok viszont (ránézésre) gimi-egyetem határán lévő lányokat, akik úgy káromkodnak, mint a kocsis, ami már nem túl szimpatikus nekem.

2024. jan. 22. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!