Miért fontos neki a helyes írás használata?
Egyetértek azzal aki szerint az illető "sznob, vagy le akart koptatni". Ha valaki tényleg katasztrofálisan rosszul ír, hogy már-már azt lehet sejteni belőle, hogy enyhén értelmi fogyatékos az illető, akkor meg lehet érteni, de a tiéd nem az a szint. Hagyd a francba.
33N
13:
5-ös vagyok.
az a baj, h nem akarod megérteni, h NEM FELTÉTLENÜL igénytelen vagy buta, aki nem tud vagy akar helyesen írni.
mérnökök között dolgozom (én nem vagyok az). A főnököm 3 diplomás mérnök, aki ráadásul elég művelt is, és képzeld: elég pocsék a helyesírása, be van oltva idegen nyelvek ellen, és van, h mi javítjuk ki, amiket ír, és mégis.. kétlem, h a tanító anyukád vagy más tanító a főnököm intelligenciájának 10%-ával rendelkezne. (azt inkább hagyjuk is, a tanár ügyfeleink milyen szellemi szinten vannak, vmiért ebben az országban még mindig azt hiszik h a tanárok azok vmi rohadt értelmes emberek)
nem akarok bunkó lenni, de kicsit olyan érzésem van, h nem igazán voltatok még komolyabb munkahelyen, ezért nem érzitek, mik a fontos és kevésbé fontos dolgok.
Ha annyira utálsz telefonon írni, miért nem használsz szójavaslatot? Nyilván a folytonos hiba ami nem elgépelés az tényleg idegesítő tud lenni. A helyesírás az alap vagy, hogy legalább törekedj rá. Ha egy hivatalos levelet írsz akkor se érdekel a helyesírásod?
Mert ebből az látszik, hogy teszel rá az egészre. Ha beszélni jobban megy, akkor egy idő után ragaszkodj a személyes találkozóhoz, de annyival tiszteld már meg a másikat és saját magadat is, hogy nem járatod le magad ezzel a nemtörődöm hozzáállással. Egyébként kézzel írni fárasztóbb, mint nyomkodni a telefont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!