Melyik igaz rád?
Figyelt kérdés
Zavarban érzem magam ha mások előtt kell...jan. 16. 08:49
A kérdező szavazást indított:
Ennem
Innom
Beszélnem
Köhögnöm
Léteznem
Buszoznom
Cigiznem
Aludnom
Táncolnom
Mindegyik, szociális szorongó vagyok
41 szavazat
2/10 anonim válasza:
Rám több is igaz, de nem mind!
Enni, köhögni, táncolni,aludni.
3/10 anonim válasza:
Rám mindegyik egy kicsit.
Elég félénk, gátlásos vagyok.
4/10 anonim válasza:
húú ja, nagyon utálok mások előtt buszozni
pff xd
5/10 anonim válasza:
Én igen, szinte már pánikrohamom van buszon.
6/10 anonim válasza:
Ha ő is eszik akkor jó, csak ha ő nem és bámul, ugyanez az alvásra.
7/10 anonim válasza:
Rám egyik se, nem szoktam szorongani. Azt szívből utálom, ha evés közben bámulnak, de az is csak idegesít, nem szorongok tőle. Nem irigylem azt aki igen, szar lehet így élni.
8/10 anonim válasza:
Ha egyet kell választani, akkor enni. Komoly szorongásos gondjaim vannak ilyen téren, bár minimálisan javult az elmúlt években. Enni muszáj, így edződök, még ha nem is eléggé.
A többit, pedig nem csinálom és kész, mint. pl dohányzás vagy tánc
9/10 anonim válasza:
engem egyáltalán nem érdekel,ki mit gondol rólam. nem azért élek,hogy másnak megfeleljek. aki önmagát adja,az jó ember.
10/10 anonim válasza:
Enni, inni, néha beszélni.
Ha mindenképp egyet kellene kiemelni, akkor az evést választanám. Már javult a dolog, de még így is bőven van hová fejlődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!