A hunfluencers valóban a reddit pöcegödre?
Nem vagyok aktív ezen a subon egyébként, de fel-fel szokott dobni a reddit posztokat. Én elképesztően betegnek találom az ott rendszeresen aktív embereket. Nem tudom elképzelni, hogy ők mentálisan teljesen egészségesek legyenek.
Kíváncsiságból belenéztem néhányuk profiljába, es konkrétan kb semmilyen más subon nincsenek jelen, a hunfluencers-en élik az életüket.
Ha pedig az ember leírja, hogy szánalmas ez a viselkedés, akkor támadó üzemmódba kapcsolnak. Mert az “influencerek megérdemlik!!!” Csak azt nem értik, hogy ez sokkal többet elárul az ő értelmi szintjükről, mint a celebekéről.
A nagy poén, hogy sokan közülük (a kommentjeik alapján) anyukák. Nem tudom megérteni, hogy egy felnőtt nőnek, akinek gyerek is van, hogy lehet kikapcsolódás a napi szintben történő mások életében való turkálás.
"Nemrég volt egy poszt, ahova Excel táblába szedett infokat raktak ki a Schobert családról."
Igen, ez az egyensúlypontja a létjogosultságnak és a visszaélésnek. Mi számít jogos(abb)nak? Hülyének nézni az embereket és nyerészkedni rajtuk, vagy leleplezni a nyerészkedőket? Jobban jársz-e azzal, hogy amiről nem tudsz az nem fáj, vagy "hálásnak" kellene lenned, hogy felnyitották a szemed és megúsztál egy átverést? Vagy neked elég az aszpartám mentes lóhúgy is, mert az mindenkinek hirtelen a kedvence lett, és ennyien biztos nem tévednek. Ebből a pontból lehet elbillenni egyik vagy másik irányba, egészen a szélsőségekig (lejáratás, zaklatása nemcsak az influencernek, de a családjának és ismerőseinek is).
Egyértelmű hogy komplexusos betegek és egy db szép nő nincs köztük az biztos
Ezzel vezetik le a feszültséget hogy egész nap azt lesik ki faceappol mert attól egy fokkal kevésbé érzik magukat rondának vagy jobb esetben átlagosnak...
Azzal hogy ott vannak úgy érzik tartoznak valahova és máris könnyebb együtt szidni valakit aki frusztrálja őket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!