Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Honnan a francból hozzák ezt...

Honnan a francból hozzák ezt a viselkedèsi formát az újgazdag snobok?

Figyelt kérdés

Álltalában a nem nagyon gazdag emberek ,hanem hirtelen felcsövesedett kicsit jobban menő vállalkozófèlèk csinálják ezt.

Bemegy pl egy nagyobb ruha üzletbe a családdal. Ahogy beèrnek asszony erre fut ,gyerekek amarra. A Fő emberen látszik hogy nagyon fő! Ő maga a boss.. Olyan hanghordozással beszèl ,mintha mindjárt kirugná az alkalmazottakat is ha vele nem megfelelően beszèlnek!

A navnak nincs ilyen tekintèlye mint nenki!!

Meg se nèz semmit a polcokon csak besètál a közepèig a tèrnek ,megáll ,vár mèltatlanul 3 percet. Aztán gondolom melege lesz az öltöny kabát mellèny öltönykabát vèdőkabat kombótól ès megfordul majd elindul a kijárat felè.

Hát nem az èn fönököm volt,èn csak egy vásárló voltam de mèg azt gondoltam hogy engem is kirug a vègèn,ha nem sietek neki válogatni.

A csaladja meg mint az őrült ölebek ott rohangálnak a boltba holmièrt, de nem tudnak semmit venni, aztán látják hogy a nagy vezèr megindul kijárat felè ,ès futnak utanna. (Ez volt a nagy ruhavásár!) De mintha a király ereszkedett volna le a pórnèp közè aztán nem tetszett volna ez neki túlzottan. ,vègig az az èrzèsem volt.

Ezek az emberek amúgy lelki betegek? Vagy valami tanult magatartás ez? Vagy mi?

2024. jan. 14. 13:32
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
68%
OK.
2024. jan. 14. 13:36
 2/17 anonim ***** válasza:
92%
Ez nem az újgazdagok jellemzője, hanem a C-típusú újgazdagoké. Játsszák a Döbrögit.
2024. jan. 14. 14:04
 3/17 anonim ***** válasza:
57%
Kereskedelemben dolgoztam, tudnék mesélni, de nem teszem. Sok a lelki beteg, több, mint a lakosság 70%-a. Kezeletlen pszichátriai betegek mindenhol. Hozott minta, társadalmi nyomás, megfelelési kényszer, maximalizmus és a sötét triád. Csak láttad lehet egy ember, vagy felettes. Na hogy melletted? Azt nem tudja a magyar ember jelentős része értelmezni. Na de mindennek az alapja a környezet. Én azért írom az én nézőpontomat, mert nagyrészt ilyeneket láttam, mint te. Más meg máshogy működik, nem ezt veszi észre, hanem a kedves, normális embereket. És nagyon nagy igazság, hogy mindenki úgy reagál a másik emberre, viselkedésére, mondataira, cselekvéseire, ahogy ő van. Te most nem vagy jól emiatt, ezért írtál ki kérdést, ez foglalkoztat, erre figyelsz, ez erősödik benned. Nagyon komplex egy emberi viselkedés, személyiség.
2024. jan. 14. 14:06
 4/17 anonim ***** válasza:
0%
*alattad vagy feletted
2024. jan. 14. 14:07
 5/17 anonim ***** válasza:
60%
Ez a viselkedés cigányokra jellemző.
2024. jan. 14. 14:18
 6/17 anonim ***** válasza:
50%

A férfiak jelentős része utál vásárolni,főleg ha ruháról van szó.

Ehhez nem kell se gazdagnak,se sznobnak lenni.

A felesêgek meg mást utálnak.

Így működik az élet.

2024. jan. 14. 14:21
 7/17 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem a "bemegy és nem vesz semmit" pont nem a gazdagokra jellemző. A leírásodból inkább olyan ember jött le, aki nem szeret vásárolni, az meg gyakori.
2024. jan. 14. 14:38
 8/17 anonim ***** válasza:
6%
Hűs történet tesa
2024. jan. 14. 14:46
 9/17 anonim ***** válasza:
0%
pocak fajtájának jár a tisztelet , joguk van azt csinálni amit akarnak
2024. jan. 14. 14:49
 10/17 anonim ***** válasza:
sok az ostoba hiszti prolikirály
2024. jan. 14. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!