Honnan a francból hozzák ezt a viselkedèsi formát az újgazdag snobok?
Álltalában a nem nagyon gazdag emberek ,hanem hirtelen felcsövesedett kicsit jobban menő vállalkozófèlèk csinálják ezt.
Bemegy pl egy nagyobb ruha üzletbe a családdal. Ahogy beèrnek asszony erre fut ,gyerekek amarra. A Fő emberen látszik hogy nagyon fő! Ő maga a boss.. Olyan hanghordozással beszèl ,mintha mindjárt kirugná az alkalmazottakat is ha vele nem megfelelően beszèlnek!
A navnak nincs ilyen tekintèlye mint nenki!!
Meg se nèz semmit a polcokon csak besètál a közepèig a tèrnek ,megáll ,vár mèltatlanul 3 percet. Aztán gondolom melege lesz az öltöny kabát mellèny öltönykabát vèdőkabat kombótól ès megfordul majd elindul a kijárat felè.
Hát nem az èn fönököm volt,èn csak egy vásárló voltam de mèg azt gondoltam hogy engem is kirug a vègèn,ha nem sietek neki válogatni.
A csaladja meg mint az őrült ölebek ott rohangálnak a boltba holmièrt, de nem tudnak semmit venni, aztán látják hogy a nagy vezèr megindul kijárat felè ,ès futnak utanna. (Ez volt a nagy ruhavásár!) De mintha a király ereszkedett volna le a pórnèp közè aztán nem tetszett volna ez neki túlzottan. ,vègig az az èrzèsem volt.
Ezek az emberek amúgy lelki betegek? Vagy valami tanult magatartás ez? Vagy mi?
A férfiak jelentős része utál vásárolni,főleg ha ruháról van szó.
Ehhez nem kell se gazdagnak,se sznobnak lenni.
A felesêgek meg mást utálnak.
Így működik az élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!