JLCS kérdése:
Egy 40 felé járó nő,-látásból ismerem-fehér masnira kötött szalaggal a hajában üldögélt. A női jelkép-üzenetben ez mit jelent?
Figyelt kérdés
Nyilvános helyen volt,és nagyon jól állt neki. De azonnal az jött le,hogy ez valami jelképes üzenet.#magányos nő #női jelképek
jan. 14. 12:54
1/17 anonim válasza:
Az nem valószínűbb, hogy csak feltette, mert jól állt neki?
Masnit hordani nem olyan szokotlan dolog
2/17 anonim válasza:
Te nyilván azt akarod hallani, hogy ez annak a jele, hogy halálosan szerelmes beléd, és azért üldögélt ott, hogy megszólítsd és randira hívd végre.
De ez marhaság. Valószínűbb, hogy ő azt sem tudja, ki vagy, nem is érdekli, és a masni egyedül annak a jelképe, hogy nem kibontva akarta hordani a haját.
4/17 anonim válasza:
Lehet várt vkit és erről ismerte fel. Egyébként szokatlan felnőtt nőknél, hacsak nem néptáncos.
6/17 A kérdező kommentje:
kedves 2-es,bizonyára,mindenki magából indul ki,így Ön is.Szíve joga. Csak szeretném közölni, esetleg hátsó szándék nélkül is lehet egy kérdést feltenni. Ha valamit akarnék a csajtól,más helyen,más kérdéssel ezt megtehetem,tanácsot kérve. ------Sajnos elmulasztottam-reménykedve,hogy nem lesz rá szükség--: tahók lehetőleg kíméljenek meg a "válaszaiktól" Köszönöm!!!
jan. 14. 13:52
7/17 anonim válasza:
Pedig igaza van. Női jelkép üzenet... nem tudom, hogy buta vagy, szűz, vidéki, vagy egyéb retard.
8/17 A kérdező kommentje:
7es miért retard,aki egy ilyet tesz a hajába? Kamaszkorig sok lány hord effélét,de utána ritka. Amúgy a rádióban hallottam,hogy anno a fiatal csajok így jelezték,hogy még lányok. De ennek praktikus oka volt,férjhez akartak menni. Ma már hálistennek ennél szabadabb a döntés.
jan. 14. 14:03
9/17 anonim válasza:
Nem, te vagy retard. Vagy buta, vagy szűz. A nő csak éli az életét, te meg jeleket képzelsz hozzá.
10/17 A kérdező kommentje:
Ja,az más.kedves 7-9es akkor Önnek is szól a kérés ami 2eskének Tahók lehetőleg kíméljenek. Mindenesetre tanulságos a nemzet mentálhigiéniai állapotáról kaptam egy kis felvillanó képet. Vajon egy ártalmatlannak szánt kérdés miért hoz ki emberekből ismeretlenül ennyi fröcsögő gyűlöletet??? ez lehetne a következő kérdés--ha
jan. 14. 14:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!