Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Más is eljutott 29-30 éves...

Más is eljutott 29-30 éves korára, hogy a péntek estéit szépen otthon, csendben, a TV előtt tölti?

Figyelt kérdés
Régebben, egyetem alatt, meg után is mindig erőltettem magam, hogy találkozzak mindenféle ismerőssel, ismerősi csoportokkal. Most már annyira jó, hogy ezt feladtam, TV-t nézek, pihengetek, főzöcskézek. Tök jó így nem költök pénzt italra, bulikra, szép nyugi van.

jan. 12. 21:48
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
9) en is nagyon durvan vegigbuliztam az egyetemet, kulfoldon is tanultam, Erasmus, szakmai gyak. Most is kulfoldon vagyok, de mar valahogy egy masfeleve nagyon nehez ravenni engem talalkakra. Buliba is csak akkor megyek el, ha nagyon muszaj. xd Megertem ezt a dilemmat is, hogy mikor lepj le a bulihelyrol. Es sokaig maradtam mindig, de az ugyr altalaban plusz 2-3 piát is jelentett. Masnap full megbantam
jan. 12. 22:41
 12/21 anonim ***** válasza:
60%
Boldog születésnapot, 10!
jan. 12. 22:46
 13/21 anonim ***** válasza:
74%
10-es vagyok! Köszi szépen :D
jan. 12. 23:17
 14/21 anonim ***** válasza:
81%

"Otthon ulni max 80 evesen fogok … 😂😂"

mégis a gyakorin lógsz péntek este, érdekes

jan. 12. 23:44
 15/21 anonim ***** válasza:
52%
"inkább gurulok egyet a városban" ebben mi a jó? növelni a forgalmat, vagy kukkolni a gyalogosokat akik nem látnak be a kocsiba?
jan. 15. 05:44
 16/21 anonim ***** válasza:
76%

15. Minden embert más kapcsol ki, gondolom őt ez kapcsolja ki.

Van akit a séta, mást a közös beszélgetések kapcsolják ki igazán.

jan. 15. 07:06
 17/21 anonim ***** válasza:
74%
Ja csak kicsit zavaró ha feleslegesen túlhasználják az utakat. Az nem vidámpark meg gokart pálya hanem közlekedésre van, és minek telepöfögni a várost, meg még több kocsi.
jan. 15. 08:25
 18/21 anonim ***** válasza:
60%
16 okoska pont ezért kérdeztem tudja e észlelni magán mi az ami vonzó benne neki, mert érdekelne, mivel lehet kiváltani.
jan. 15. 08:27
 19/21 anonim ***** válasza:
83%
Inkább úgy mondanám, hogy már jó ideje nincs kényszerem rá, hogy feltétlenül menjek valahová, csak azért, mert péntek/szombat este van. Szívesen megyek, ha érdemes menni, de tökéletesen jól érzem magam otthon is.
jan. 15. 08:42
 20/21 anonim ***** válasza:
74%
Én 30 leszek idén és ilyen vagyok már nem vágyom bulikra, főleg mióta elköltöztem a szüleimtől. Annyira jó, hogy itthon csak az enyém és kötetlenül azt csinálok amit akarok. TV nálam sincs csak netflix és youtube, direkt be se köttettem a tv t külön.
jan. 16. 07:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!