Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Főként lányokhoz! Ez hülyeség,...

Főként lányokhoz! Ez hülyeség, gáz, netán elítélendő? Többi lent, 23/f

Figyelt kérdés
Vakként nekem van egy olyan fura szokásom, hogy szeretem megfogni mások, különösen lányok karját, és ebből következtetni az alkatukra, sőt, a kar hosszából akár a magasságukra is. A másik ilyen az ölelés, szintén ezért. Nyilván nem fogdosok mindenkit, csak akit ismerek, és aki engedi.

jan. 12. 19:31
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

8

Nem szólt semmit szerencsére de nagyon ciki volt.

10

Természetesen, ezzel semmi gond. Te nem szereted az érintést, ha ezt közlöd, akkor nyilván nem fogok csak azért is próbálkozni

jan. 13. 07:17
 12/16 anonim ***** válasza:
42%

Nálam nem fér bele. Idegen nőket és férfiakat NEM tapogatunk. A sérülésed SEM mentség erre.

Miután rákérdeztél ÉS megengedte, utána igen, addig nem. Tahóság, ha látássérült vagy, akkor is.

jan. 13. 14:58
 13/16 A kérdező kommentje:

12

A kérdés alatt, és az egyik kommentemben is leírtam: IDEGENEKET NEM TAPOGATOK CSAK ÚGY!

jan. 13. 15:00
 14/16 anonim ***** válasza:
72%

12

Látom itt nem csak a Kérdező vak, hanem te is, mert felületesen olvastad el amiket irt.

jan. 13. 16:24
 15/16 A kérdező kommentje:

14

Köszönöm :-)

jan. 13. 16:27
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

15

😊

jan. 13. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!