Síeléshez szoktak pelenkát felvenni az emberek?
Figyelt kérdés
Még sose voltam síelni, így tapasztalatom nincs. Viszont többször olvastam már, hogy valaki vesz fel pelenkát síeléshez.
Azzal szoktak érvelni, hogy nehéz levetkőzni a vastag téli ruha miatt, meg a síterepen nehéz elmenni mosdóba.
De kérdem én, aki volt már síelni, tényleg bevált szokás a pelenka? Vagy ez inkább csak valami perverzió, és ez csak alibi, hogy miért ne kelljen mosdóba elmenni...
Mi a helyzet ezzel kapcsolatban?
jan. 11. 14:36
11/11 anonim válasza:
Nem sieltem még, de nem tartom rossz öleltnek. Szerinem van értelme, így bele gondolva. 1-2 pisit kibír biztosan a pelenka, ami esetleg megszabadíthat a koszos nyílvános vécétől. Ennyi idő alatt, valószínűleg a csere sem lehet gond. Szerint jogos a felvetés mindenképp:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!