Miért ennyire feszültek, idegesek az emberek mostanában?
Az internet, reklámok, minden tönkremegy, mindenhol lehúzzák őket, sikerélmény ezekhez meg nulla.
És még tél is van, meg hideg.
Az elmúlt évek, úgy a Covid-tól számolva, nem épp a pozitív dolgoktól hemzsegtek, ami elég szépen rányomta a hangulatra a bélyeget. Ezenfelül ott van az állandó bizonytalanság, az ország uszító, nyomasztó propagandája, amit mára már ki sem tudsz kerülni, annyira beette magát mindenhová.
A fizetések a bányászbéka popója alatt vannak, de "cserébe" hónapokig nálunk volt a rekorder infláció, az adókról nem is beszélve.. szóval az embereknek nincs elég pénze, megtakarítása, sokan csak hónapról hónapra élnek, de azt is kicentizve. Ők meg közben látják, hogy az elit, a felső x% milyen pompában él, és frusztrált, elkeseredett, nem látja a kiutat a helyzetből.
Ez az egész helyzet elég elkeserítő, és szerintem csak rosszabb lesz :/ Én főleg az utakon megjelenő "road rage" történettől tartok, mert már az is sokkalta gyakoribb, mint pár éve volt, ami ráadásul fokozottan veszélyes is...
az utolsó jól összefoglalta, de tegyük hozzá, hogy a magyarok többsége alapjáraton elég frusztrált, hiszen lusta bármiért is tenni, ezért nem halad az életben, csak szövegel és nagyképűsködik az átlag magyar.
Tehát a frusztrált magyar prolikról a legrosszabbat hozták ki az elmúlt évek.
Ezen kívül a sok IQ bajnoknál a kognitív disszonancia is közrejátszik, hiszen folyamatosan a fideszre szavaznak, de minden csak egyre csak rosszabb lesz. Ez pedig kinek is a hibája?
6:
sokat elmond ez a magyarok szellemi szintjéről. Egyébként itt is. Én is vidéken lakom.
(4es vagyok)
Megélhetési gondok
Sok mérgező toxikus szülő
Sok szülő szeret dicsekedni a gyerekével, és ha a gyereke nem mérnök, orvos, informatikus csúcsember lesz akkor már a gyerekét szégyeli, szégyennek éli meg.
Sok elvárás, munkahelyen, iskolában, családban, stb
Jó amit a kérdező írt, meg amit a 4es, és a 7es válaszoló itt ezen a vidéken is, szinte mindenki Ukrajnát szidja, és az oroszokat élteti, valami félelmetes ,de ez a nagy oroszpártiság idehaza ,de ez van. Meg szinte egységesen, nem kellett volna a medve bajszát húzogatni, meg hasonló agymenés.
Valami félelmetes.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!