Gáz ha nagyon kevés emberrel érzem jól magam?
Figyelt kérdés
Nehezen szerzek új barátokat, de sokszor úgy érzem nincs is nagyon szükségem rájuk. Van egy maroknyi ember körülöttem plusz a párom, és ez nekem teljesen elég. Nem szeretek társasággal erre-arra menni, és szeretek egyedül lenni. Edzeni, a céljaimra kocentràlni, filmezni, és ilyenek. A párommal nyilván vannak programjaink. De ennél többre kb nincs igényem. Lehet azért is, mert emberekkel foglalkozom minden nap? Néha úgy érzem nagyon nem vagyok normális, másoknak hatalmas baráti társaságai vannak, rólam pedig az évek során sokan lemorzsolódtak, amit nem igazán bánok amúgy, mert akik maradtak, ők viszont tényleg igazi barátok. Szerintetek baj van az olyan emberrel, aki ennyire kevés emberrel érzi jól magát?2024. jan. 4. 22:18
1/5 anonim válasza:
Ez így olvasatra úgy tűnik, hogy te egy határozott ember vagy, tudod, mi a jó neked és mik a céljaid és betartod a határaidat.
Tudod kikkel érzed jól magad ezért nem fecsérled az időd felesleges kapcsolatokra.
Szerintem ez teljesen jó.
2/5 anonim válasza:
Én is így vagyok vele, szerintem semmi gond nincs ezzel. Mások problémáznak azon, hogy kivel menjenek el egy programra, aztán otthn maradnak. Én meg gondolok egyet és megyek, nem maradok le semmilyen programról mások miatt és jól érzem magam egyedül is. Szerintem ez előny és nem hátrány. Utazni is szoktam egyedül, külföldön és belföldön is.
3/5 anonim válasza:
Semmi baj nincs.
2 ember van a baráti körömben, és nekem bőven elég.
4/5 anonim válasza:
kis cuki vagy... en "baratkoznek" veled
5/5 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, nem hiányzik nagy baráti társaság meg az állandó jopofizas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!