Miért csinálja ezt?
A férjemmel meddőségi kezelésre fogunk menni hamarosan ffioldali probléma miatt. A meddőségi klinikának van fb.-on csoportja, ahol lehet kérdezni tapasztalatokról a többi párt.
Most egy pár hete már benne vagyok és feltűnt, hogy van egy nő aki mindenkinek osztja az észt. Nagyon rosszindulatú. Amennyire jól értelmezem nincs neki gyereke még, de volt már pár sikertelen beültetése.
Mindenkinek megvető dolgokat ír és kb.úgy jön le az egész, hogy mintha a többi kezelt tehetne arról, hogy neki nem sikerült a beültetés. Láttam már ahogy beleszáll azokba ahol ffioldali a meddőség, de láttam már azt is ahogy a CSOKosoknak szól be.
Ez utóbbi alapból véres rongy a meddőségi klinikán, mert egyszerűen nem értik meg hogy vannak emberek akik azért vesznek fel CSOK-ot mert ugyis szeretnének gyereket és nem mindenki azért szeretne gyereket mert felvette a CSOK-ot. Belegondolok milyen ősasszony anya lesz az ilyen nőből és fogom a fejem..
Ez frusztrácio? Vagy vannak nők akiknek lételeme a másokkal való kötekedés?
Irigy és frusztrált. A szegény többi tagon vezeti le szomorúságát, dühét és tehetetlenségét, amiért neki nem sikerült eddig a gyerek, és az eddigi beavatkozások sem voltak sikeresek. Látja, hogy másban megvan még a remény, és igyekszik ezt elvenni tőlük, mert benne valószínűleg már az sincs meg.
Egyrészt azért sajnálom őt, de nagyon undorító ez a fajta viselkedés. Olyanokkal bunkózik, akik nem tehetnek az ő problémájáról...
Lehet érdemes lenne ott jelenteni őt, mert ez valami borzasztó lehet.
Ah, nem akarom jelenteni, sztem is kicsit szánalmas, de nagyjából uezt gondolom én is. Tényleg remélem, hogy eljön a lelki megnyugvása és belátja, hogy neki nem attól lesz babája ha másnak nem jön össze. Várakozni meg nem csak egy dühítő kötelező kör, hanem sokszor a lelki és fizikai egészség miatt szükséges. Nekünk is lehetett volna most menni már előző hónapban de mi külön kértük, hogy ne decemberben kelljen kezdeni mert pár éve decemberben középidős vetélésem volt. Mások meg teljesen kiborulnak, hogy egy hónapot csúsznak az ünnepek miatt... Számunkra ez a hónap részben a karácsonyról részben az emlékezésről szól, és nem fért volna bele nekem lelkileg most egy ciklusindítás, hormonkezelés. Ettől még nem szeretnénk kevésbé a babát, mindösszesen reálisan fel tudtam mérni a saját korlátaimat.
Végigneztem nyilván én is az összes barátnőm terhességét, szülését az elmúlt években de erről nekem nem lett rosszabb, sajnálom, hogy más nem tudja ezt így felfogni. És sajnálom, hogy nincs lehetőség megmondani neki... Leírni nem írnám le, de szívesen elmodnám neki, hogy mennyivel másabb úgy nekiállni ezeknek ha fejben tiszta az ember. Na mindegy..
Fogod, letiltod és szvsz.
Szar lehet az élete, de nem kell a csoportban szembesülnöd vele, ha nem akarod.
Beszélgessetek át a feje fölött, ignoráljátok.
Amúgy nincs kizárva, hogy valamilyen családellenes párt aktivistája.
Ezek kőkeményen rombolni, bomlasztani akarnak minden területen, ahol gyerekről, családról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!