Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A kádban fürdést, vagy a...

A kádban fürdést, vagy a zuhanyzás részesítitek előnyben? És miért pont azt?

Figyelt kérdés

jan. 2. 19:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Csak zuhanyzóm van szóval zuhany. Régebben szerettem havi 1-2 alkalommal elmerülni a kádban, de utána mindig lezuhanyoztam, mert sosem éreztem magam tisztának.
jan. 2. 20:05
 12/18 anonim ***** válasza:
Úgy, mint az 1#.
jan. 2. 20:14
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Mióta kövér vagyok, inkább csak gyorsan lezuhanyzok.
jan. 2. 21:07
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Zuhanyzás. Régen fürdést mondtam volna, de a koli miatt átszoktam a zuhanyzásra.
jan. 2. 21:15
 15/18 anonim ***** válasza:
Zuhany jobb, a kádban mindig kihűl a víz, hideg az oldala, unalmas ott ázni. Uszodában persze nem unalmas, vagy élményfürdőben.
jan. 2. 21:25
 16/18 anonim ***** válasza:
Teljesen átszoktam a zuhanyra, és talán már több mint egy éve nem fürödtem kádban. Én sem értem, miért, pedig nagyon szeretek kádban fürödni, jó nagyokat lehet baromkodni is közben, például hasra feküdni, és fejet is belenyomni a víz alá és visszatartani sokáig a levegőt. Vagy ugyanezt háton fekve. De még ezerféleképpen lehet kombinálni a hülyülést, ha valakit nagyon érdekel, írhatok még többet is! :D
jan. 2. 22:28
 17/18 anonim ***** válasza:
Évekig csak zuhanyoztam és el is lennék kád nélkül, de ha már ott van, gyakran bedugom és belefekszem.
jan. 2. 22:48
 18/18 anonim ***** válasza:
Mindig zuhany, sokkal egészségesebb és környezetkímélőbb is. Ősszel/télen jólesik néhányszor habfürdős/fürdőolajas meleg fürdőt venni, olyankor olvasok, relaxálok (de előtte lezuhanyzok). Vagy ha náthás/influenzás vagyok, még olyankor szoktam meleg fürdőt venni, akkor teszek bele valami légzéskönnyítő illóolajat is.
jan. 2. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!