Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ki volt az első felettetek...

Ki volt az első felettetek álló felnőtt (pedagógus, főnök, szülő), aki ok nélkül szivatott?

Figyelt kérdés

Volt egy óvónő, aki nagyon nem szeretett, mert sírtam az oviban.

Általános Iskolában a tanárok szerettek, egyvalakit kivéve, se az csak abban mutatkozott meg, hogy alig akart négyest adni.

Középiskolában volt egy tanárom, aki a titkárnőjeként használt, folyosón passzív-agresszív volt.

Egy nagynénémmel vesztem össze felnőttként, aki irigy, mint a szr.

Engem munkahelyen gyűlölt zsigerből két felettesem. Sértegetettek, kifiguráztak, keresték bennem a hibát.

jan. 2. 15:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
52%

Két tanár gimiben.

Egyikük óraadó volt, és állandóan minden kérdést nekem tett fel, hiába mondtam bármit, neki sosem volt az jó válaszként. Ha más szó szerint elismételte azt, akkor elfogadta. Ha valaki rendetlen volt, vagy megszólalt a telefonja, engem szidott meg érte. Olyan is volt, hogy az utóbbinál a telefon gazdája szólt már, hogy nem én vagyok a hibás, hanem ő, de a tanár csak a vállát rángatta. Pedig előtte pillanatokkal még kész volt lekapni a fejem.

A végén volt egy páros feladat, amit mindenkinek elfogadott, kivéve ez enyém, meg ugye a "páromét". Utána vagy 3-4 órán keresztül minden tanórát azzal kezdtünk, hogy nekünk, kettőnknek kint kellett állni, és elő kellett az egészet adni előlről. Ő pedig mindenbe belekötött, vagy addig csavarta, míg nem talált valami hibát. Arcokat vágott, kigúnyolt engem, majd mikor látta, hogy a fiúknak mennyire bejön ez (elvégre, mekkora már, hogy a csajt, aki minden tanár kedvence, ennyire utál valaki?), csak jobban rákezdett. A végén konkrétan volt olyan alkalom, hogy a fiúk szakadtak a röhögéstől, a káromra, a lányok meg vagy lehajtották a fejük és nem néztek rám, vagy empatikusan mosolyogtak. De senki nem állt ki értem, én magam sem.

Végül kiderült, hogy minden osztályban kipécézett 1-2 csendesebb lányt, és elég durván kicsapták.

A másik meg az új ofőnk volt, de ő meg mindenkit utált, aki nem volt matek fakultációs. Ő is szeretett beszólogatni, egyszer pedig elég hátrányosan kivételezett velem.

OKTV-re jelentkeztem, nálunk ilyenkor az volt az íratlan szabály, hogy az OKTV napján nem kellett órákra mennünk, csakis az írás időpontjára kellett beérnünk. Mindenkit elengedett mindenfélére, egy szó nélkül, egyedül velem állt le kukacoskodni. Rögtön közölte, hogy nem, nekem mennem kell órákra. A szaktanárom megkérdezte, hogy az OKTV napján mikorra érek be, mire mondtam, hogy engem nem engedtek el, így reggel 8-ra. Ő kiakadt az ofőre, majd szünetben felment hozzá beszélni, azok ketten összevesztek, engem jobban megutált az ofő, de nem haragudtam a szaktanárra, mert kedves volt tőle, és csak nekem akart jót.

Végül az történt, hogy az egész veszekedés eljutott az igazgató fülébe, aki utána beleíratta a házirendbe, hogy OKTV napján az azon résztvevőknek nem kell suliba menniük, nem kell részt venni az órákon. Látnotok kellett volna az ofő arcát, amikor ofőin felolvasta az új cikkelyt xd

jan. 2. 22:10
 12/13 anonim ***** válasza:
51%
A felnőttek szivatásai eltörpültek az ovis és iskolatársak szivatásai mellett. Így nem emlékszem, ki lehetett az első.
jan. 9. 13:57
 13/13 anonim ***** válasza:
A főnök de becsomagoltam egy kartondobozba és bevittem az irodába és montam küldjétek őt külfödre ne a termékeket.
jan. 22. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!