Miért kell ez a durrogtatás szilveszterkor?
Figyelt kérdés
Órákig nem hallom rendesen a migránsozást az m1-en.jan. 1. 00:15
11/17 anonim válasza:
Kérdező, ha ilyen hangos volt, hogy a TB-t sem hallottad, feltehetőleg a házatok közelében is ment. Te beszéltél a "durrogtatókkal", hogy fejezzék be vagy egyből rohantál ide dühöngeni?
12/17 anonim válasza:
De ha háború lenne Magyarországon, akkor máris visszakívánnád a petárdákat, mert inkább azok, mint a fegyverropogás. Gondolkodj ember!
13/17 anonim válasza:
Van ami sosem változik. Amikor 10 éves voltam akkor pisilnem kellett és nem engedett ki a tanár wcre, de tesin voltunk és le kellett guggolnom és rugóznom, mert így könny3bb volt visszatartani. Amikor felnőtt voltam akkor is pisilnem kellett és nehezen lehetett levenni a nadrágot és le kellett guggolnom és rugóznom, mert így könny3bb volt visszatartani. Egyszer felnőttként bepisiotem és nagyon sokat pisiltem. A pisilés világrekordja 508 másodperc és ezt szerintem megdöntöttem.
14/17 anonim válasza:
A városomban és a közeli városokban nincs központilag tűzijáték, ha lenne egy nagy központi elmennének többen és otthon nem lenne annyi.
De magyarországon ez 20-án van csak.
Külföldön viszont alap.
15/17 A kérdező kommentje:
Idén már a jobbágyok szórakoztatására se tellett a gazdáéknak.
jan. 1. 14:38
16/17 anonim válasza:
Sokan ünneplik ilyenkor, hogy szobatiszták lettek végre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!