Ha egy 150-60 cm pasi ki gyúrja magát számít valamit férfiasabb lesz?
nem hiszem.
Ilyenkor mindig az a sipka dávid nevű influenszer jut az eszembe, aki bár egy kigyúrt állat, de 168 cm, és élőben is egy vicc kategória a csávó. Mármint ezt úgy értem, hogy találkoztam már vele élőben, de én 183 cm vagyok, tehát egy fejjel nagyobb, és rajta nagyon furán néz ki, hogy tömény izom a csávó, de baromi alacsony. Alacsonyabb konkrétan a nővéremnél, aki 172 cm. Hiába jóképű.
150-160 centisen meg abszolút vicc kategória lenne. Sajnos az ilyen alacsonyságot még a gyúrás sem kompenzálja. A sok pénz sem feltétlenül.
Ha van nála valamilyen fegyver, kés, vipera, stb. akkor meg tudja védeni magát persze.
Puszta kézzel nem hiszem. Azért a legtöbb alacsony pali nem Bruce Lee, nem harcművész, ergo csak fegyverrel veheti fel a versenyt.
A katonaságba bekerülni pedig nem a magasságodtól függ, hanem az erőnléttől és a pszichédtől. Nem véletlenül vannak alkalmassági vizsgálatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!