Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Minek akarnak hülye éltet...

Minek akarnak hülye éltet ráerőltetni az emberekre?

Figyelt kérdés

Én annyit látok ,hogy szüleim is dolgoznak reggeltől késő délutánig.Pedig jó munkahelyük van,szellemi meg soxor home officeban vannak.

Én nem akarok ilyet.Youtuber ,influencer akarok lenni.Sokkal jobb életük van nézzétek meg mennyit utazhatnak, meg mennyi pénzük van.Nem aranyól van a wéce náluk de azért jól élnek.Én olyan akarok lenni.

Szüleimnek alig van szabad ideje.Nem normális ott van.Aki meg gyári munkát csinál annak még rosszabb.

Az a baj hogy,szüleim is ezt nyomják meg a tanárok is az iskolában.Ezt a rossz életet akarják ránk erőltetni.

2023. dec. 30. 13:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%

Próbálj meg csinálni néhány youtube videót készíteni és indítsd elna csatornádat. Ha fél év alatt nincs 100+ ezer követőd akkor hülye vagy a youtuberséghez és a szüleidnek van igaza.

Ha mégis meg van a több százezer követőd akkor meg folytasd és növeld a nézettségedet.

2023. dec. 30. 17:28
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
A youtuberséggel az a probléma, hogy ha valakinek még be is jön, nem termel nyugdíjat. Tudom, egy fiatal se gondol erre, de később komoly gond lehet belőle, időskori elszegényedés.
2024. máj. 21. 14:58
 13/13 anonim ***** válasza:
73%
11-es: Nem a követők számától függ a minőség. Én azt tapasztaltam, hogy pont a minőségi, igényes videókat nézik kevesen. Pl. ismeretterjesztő műsorokat, van, hogy évek alatt sincs ezer kattintás. Az idióta trágár ökörködésekre meg nagyobb a közönségigény, gyakran több százezer vagy milliós kattintást érnek el pár hónap alatt. Tehát nem feltétlenül az a hülye, aki kevés kattintást tud elérni. Inkább sok a primitív néző aki a hülyéket nézi.
2024. máj. 21. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!