Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Minek akarnak hülye éltet...

Minek akarnak hülye éltet ráerőltetni az emberekre?

Figyelt kérdés

Én annyit látok ,hogy szüleim is dolgoznak reggeltől késő délutánig.Pedig jó munkahelyük van,szellemi meg soxor home officeban vannak.

Én nem akarok ilyet.Youtuber ,influencer akarok lenni.Sokkal jobb életük van nézzétek meg mennyit utazhatnak, meg mennyi pénzük van.Nem aranyól van a wéce náluk de azért jól élnek.Én olyan akarok lenni.

Szüleimnek alig van szabad ideje.Nem normális ott van.Aki meg gyári munkát csinál annak még rosszabb.

Az a baj hogy,szüleim is ezt nyomják meg a tanárok is az iskolában.Ezt a rossz életet akarják ránk erőltetni.

2023. dec. 30. 13:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
71%
Te valami nagyon buta kisgyerek lehetsz.
2023. dec. 30. 13:43
 2/13 anonim ***** válasza:
80%

A yutuberek 95% meg a villanyszamlara valot se termeli ki. Minden addig ertekes mig keves van belole. Es mivel minden masodik kamasz yutuberinfluenzas akar lenni, lassan tobben lesztek mint a nezok.

De ha gondolod hogy tudsz MINOSEGI csatornat es tartalmat letrehozni, akkor hajra.

2023. dec. 30. 13:45
 3/13 anonim ***** válasza:
71%

A top youtubereket látod magad előtt, akik 5-10 vagy még több év alatt jutottak el odáig, ahol most vannak. Nem mindenki fut be ilyen karriert, hogy ezt főállásban tudja csinálni és megél belőle.

Ha csak annyiból állna az egész, hogy felveszed mit csinálsz a gépen/gép előtt és azt megnézik és jön a halom pénz belőle, mindenki ezt csinálná (és ugye akkor ki nézné, ha mindenki csak közvetít). Amivel a csúcson lévők el tudják adni magukat, az a személyiségük, esetleg a kinézetük, az exhibicionizmusuk, esetleg a gátlástalanságuk, és ezek egyvelege. Ha benned ugyanezek megvannak, akkor neked is tudnak egy kis helyet szorítani maguk között. Ha nem, akkor tanulj csak tovább, és helyezkedj el olyan területen, ami nem zsigerel ki.

2023. dec. 30. 13:49
 4/13 anonim ***** válasza:
82%
Ha annyira jobb lenne infuenszernek,tubernek lenni,gondolod,hogy nem azt csinálná az emberek többsége? Nem,ez sajnos nem így működik.Van,akinek bejön,persze.
2023. dec. 30. 13:54
 5/13 anonim ***** válasza:
74%

"soxor"

A szüleid tudják, hogy megbuktál nyelvtanból?

2023. dec. 30. 13:57
 6/13 anonim ***** válasza:
87%

Hát legyél. Nem akadályoz mg semmi. Csak baromi nagy a piac, szóval kösd fel a gatyádat.

De azért reméelm tudod, hogy egy 10 perces anyagon kb 10-20 órákat is dolgozhatnak és ebből kell heti 2, szóval abszolút nem dolgoznak kevesebbet mint egy átlag alkalmazott, csak más elosztásban.

és sokkal kevésbé kiszámítható a megélhetés.

Anyádék is utazhatnának amúgy, ha van rá pénzük. A youtuberek is csak akkor utaznak, ha van. Ugyanis előbb kell kifizetned 10-20 utazás költségét, minthogy bármennyi bevételt is kapnál a YouTubetól. És elhiheted, Mátészalkáig ha eljutsz, azt senki nem fogja nézni.

2023. dec. 30. 13:59
 7/13 anonim ***** válasza:
Milyen témákról gyártanál videókat?
2023. dec. 30. 15:29
 8/13 anonim ***** válasza:
69%

Hát jó, akkor legyél Youtuber, Influencer. Belevághatsz de azért légy tisztában a hátulütőivel is. Ne csak a csillogást lásd. Én sok Youtubert ismerek és azt látom, hogy ma már nehéz egyediknek lenni. Emiatt előfordulhat, hogy csak lassan fejlődnek a kezdők. Nem tudom, hogy hány éves vagy, de mire híres leszel, elképzelhető, hogy dolgoznod is kell mellette. Sokan munka mellett csinálják és ahogy előttem is írják, egy videó elkészítése sok időbe telik. Akik viszont nem töltenek fel rendszeresen videót a csatornájukra, ki is fognak égni, legalábbis jóval lassabban fejlődnek.

A Youtube drámákról már ne is beszélve. Ha valami olyat mondasz, kicsinálnak a komment szekciókban, de akár neked mennek nagyobb youtuberek is. Hozzáteszem, nem, nem kell botrányosat mondanod, elég ha kiforgatják a szavaid, vagy mivel nehéz egyedi tartalmat gyártani, jönnek azzal, hogy copyzol stb. Én biztos nem csinálnám.

2023. dec. 30. 15:49
 9/13 anonim ***** válasza:
34%

Te nagyon gyerek vagy.

Hogy válhatott ennyire selejté a mostani generáció?

2023. dec. 30. 16:13
 10/13 anonim ***** válasza:
0%
Mert a többség egy rabszolga mentalitással rendelkezik. Lásd előbbi válaszok többsége. Lehúznak pillanatok alatt az életről.
2023. dec. 30. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!