Volt olyan legjobb barátotok, barátnőtök, akivel fojton együtt lógtatok, és megszakadt a barátság? Mi okból szűnt meg?
Egyik elkezdett hazaárulózni, miután nem tapsoltam lelkesen örvendezve a fidesznek. Teljesen kifordult önmagából, ellenem fordult, kígyót-békát kiabált rám, én lettem a patás ördög.
A másik legjobbal meg csak simán ellaposodott a kapcsolat. Egyre ritkábban ért rá találkozni, egyre később reagált üzenetekre, több hónapos késésekkel. Aztán elengedtem a dolgot, amikor már csak én kerestem őt.
A legjobb barátaimat a tanulmányaim során ismertem meg és napi szinten együtt voltunk évekig.
Most eleve a távolság gondot okoz. Habár ezt pár évig tudtuk kezelni (addig amíg volt kedvük barátkozni) Az egyik egy olyan férfivel él akibe nagyon szerelmes, de az úgy beszél vele mint egy kutyával. Mindenben befolyásolja a barátnőmet. A másik éppen babát vár egy olyan pasitól aki megcsalja őt.
Szóval mindenki elfoglalt, nehezükre esik évek óta vissza írni az üzeneteimre, fő hogy egész nap aktívak a facebookon és posztolnak. Látszólag csak a közeli barátokkal tartják a kapcsolatot akik a környéken élnek.
Egyrészt valahol megértem, de az, hogy valaki elfoglalt, nem magyarázza miért nem képes évente 5 percet rááldozni egy üzenetre.
Egyszerűen az ember idővel átértékeli az ismerőseit, hogy ki számít neki ,,közelinek". De míg nekik van miben válogatni, addig annak akit lehagytak a listáról, ők voltak az egyetlen barátai. Ez sajnos néha így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!