Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek se lehet rá...

Szerintetek se lehet rá ismerni a régi Molnár Kikire és az újra?

Figyelt kérdés

[link]

Nagyon örülök neki pozitív csalódás régen nem láttam és örülök neki hogy jó ember lett belőle megjött az esze idővel már nem is iszik piát.

Szóval Rácz Géza vehetne példát róla és Ő is megtudna változni csak sajnos nála nincs akarat.

2023. dec. 28. 22:43
 1/7 anonim ***** válasza:
55%
semmit sem változott.
2023. dec. 28. 22:47
 2/7 anonim ***** válasza:
85%
Lefogyott?
2023. dec. 28. 23:10
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem hanem értelmesebben beszél az Ő nézőpontjából ez is pozitív dolog.
2023. dec. 28. 23:37
 4/7 anonim ***** válasza:
45%
A létezése soha nem befolyásolta az én életem, se egyik másik platformokon lévő közismert sztárocska élete, szóval pont nem érdekel.
2023. dec. 29. 00:25
 5/7 anonim ***** válasza:
52%
Kicsit se érdekel.
2023. dec. 29. 05:16
 6/7 anonim ***** válasza:
Jobban bírtam mikor még mentek a bebaszós lájvok, de sajnos már nincs abban az állapotban, hogy csinálni tudja.
2023. dec. 29. 10:29
 7/7 anonim ***** válasza:

Én pozitívan csalódtam most.

Ugyan nem követtem a munkásságát folyamatosan, de belefutottam, és akkor is mérges voltam a családjára, és a "barátaira".

Nem rá, mert értelmileg nem volt azon a szinten, hogy hosszú távon belássa a lehetséges következményeket, és talán a különbséget sem érezte, hogy nem mindegy, hogy vele vagy rajta nevetnek.

Ugyan nincs Tiktokom, de ha ugyanezt a stílust képviselve csinálna Youtube csatornát is, akár követném is, főleg ha valami normális tartalmat gyártana (ami bármi csak nem bebaszós lájv.)

2023. dec. 29. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!