Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Egy régi rajzfilmet keresek,...

Egy régi rajzfilmet keresek, ami tündérekről szól, fel tudod ismerni?

Figyelt kérdés
Kicsiként láttam egy aranyos történetet, és nagyon szerettem, de nem találom sehol. Két tündérről szólt, akiket elválasztottak egymástól, az egyik kint élt a réten, a másik meg a király várában. A történet nagyjából annyi volt, hogy a király fia, vagy valami rangos minisztere kastélyt akart a rétre építeni, közbe pedig nem mellékesen letaszítani a királyt a trónjáról, akit börtönbe vágott a kastély egy elrejtett zugában, miközben a lovagjai valahol a világ végén akarták megkeresni. Két szereplőre emlékszem nagyon tisztán, az egyik egy lepcses szájú béka volt, akinek aztán a nyelvét hozzákötötték valamihez és vele csalogatták oda a tündéreket egy légypapírra, a másik meg egy Fekete Tüske nevű fickó, aki a herceg/gonosz tisztviselő felbérelt katonáit vezette. A történet végén buzogánnyal akart egy raj tündért lecsapni, mire jött egy medve és halálra ölelgette. Aki felismeri, melyik rajzfilm volt ez, légyszi írja le a címét. Egy linknek is szívesen örülök, ha netán volna.

2018. febr. 19. 21:02
 1/1 anonim ***** válasza:

Hát én sajnos csak esetleg a barbie tündérmesék

Csjngiling

Winx club

Vagy a forrás vizét ajánlom

Uccso ban 2tündér van de a lényeg nem ugyanaz

2019. aug. 28. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!