Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerinted inkább sokan vagy...

Szerinted inkább sokan vagy inkább kevesen vannak akik nem ünneplik a Szilvesztert és nem buliznak mert úgy vannak mint én hogy olyan nap mint a többi?

Figyelt kérdés

Nekem tényleg semmi különleges nincs benne, meg valahogy parancsra, gombnyomásra soha nem tudtam jókedvű lenni.

Meg mondjuk minél idősebb valaki annál kevésbé örömteli hogy megint eltelt egy év

2023. dec. 26. 18:24
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván azok vannak kevesebben, akik nem ünnepelnek. Számomra sem jelent semmit igazából. Ha nem lenne tüzijátékozás és a párom nem ragaszkodna hozzá, rég aludnék éjfélkor, mint bármelyik másik napon
2023. dec. 26. 20:46
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Filmezek, éjféli koccintás, és alszok egy jót a puha ágyamban.

Ennyi a szilveszteri tervem.

Nem vágyok bulizni, kinőttem belőle. :)

2023. dec. 26. 21:16
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Engem se érdekel egyáltalán. 40 éves vagyok és soha nem szilvesztereztem sehol.
2023. dec. 26. 22:01
 4/6 anonim ***** válasza:
56%

3. Pedig nem egy rossz dolog, persze nem kell lenni magadat hulla részére, nem csak arról szól.

Később se bánja meg senki sem hogy minden egyes évet otthon töltött csak.

2023. dec. 26. 22:28
 5/6 anonim ***** válasza:
54%
Bármilyen meglepő az emberek többsége szeret örülni és jól érezni magát, nem úgy éli az életét, hogy minden nap szar.
2023. dec. 27. 02:01
 6/6 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem nincs mit ünnepelni azon, hogy fordul egyet növekvő irányba a naptárakon az évszám. Azért virrasztani meg végképp nincs értelme, mert mások is ezt teszik. Pontosan úgy teszek minden Szilveszter este, mint más estéken: ha nem dolgozom, szokott időben teszek mindent, mint más estéken, ha dolgozom, akkor meg úgy dolgozom, ahogyan más éjjeleken is! Nincs ezen semmi ünnepelni való!
2023. dec. 27. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!