Mi az, ami ha nem lenne az életedben, nem tudnál nélküle élni, vagy nagyon megsínylenéd?
Zene, humor, szabadidő, szabadság, telefon, illetve laptop.
Ezek közül nagyon nehezen tudnék csak egyet választani most, azonban pár hónappal ezelőtt, amikor gyakorlaton voltam, biztos, hogy a szabadidőt mondtam volna. (rendszeresen min. 12-14 órákat dolgoztam, 1 ebédszünettel, főleg, miután sorra mondtak fel az emberek)
Volt házam. A roma szomszéd hülye gyereke bemászott a portámra, és magára borított egy nagy betontömböt. Nyilván meghalt. 3-4 éves lehetett. Kijött a mentő, rendőr, minden. Másnap reggel 150 roma a ház előtt, azt ordították, hogy kiírtanak minket. Futás, menekülés. A házba betörtek, mindent elvittek. Igen, mindent. Készpénzt(több milliót), aranyat, családi képeket, személyes dolgokat, mindent.
Mindenem odaveszett. A kár 8 millió forint lett + a házamba nem mehettem be.
Megtettem a feljelentést, de a rendőrség szart rá, mai napig megy az ügy, de 0 az egész.
Mondhatni hajléktalan voltam, egy vadidegen ember fogadott be minket, és egy pincében éltünk 3 hónapig.
Azt hiszem az eset még a tv-ben is benne volt. Ismerősök mondták. Én nem nézek tv-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!