Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az hogy egy 70 éves...

Miért van az hogy egy 70 éves beteg ember azt mondja még nem halhatok meg nekem még dolgom van az életben, míg én a 40 éves úgy érzem nekem már semmi dolgom sincs az életben?

Figyelt kérdés

70 éves és azt mondja neki még feladata van az életben (hogy mi azt csak ő tudja....) és Istennek még dolga van vele mert ha nem lenne már magához hívta volna (hát erre nehéz mit mondani)

Míg én a 40 éves úgy érzem nekem már semmi dolgom az életben, és nem hinném hogy Istennek még lenne feladata számomra (noha hívő vagyok). Ha lenne feladata nekem tán tudadhatná velem is.

Miért ez a különbség?

2023. dec. 24. 17:19
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
9-es, én 40 éves vagyok, szerencsére nincs gyerekem és soha nem váltam el, stabil kapcsolatban élek.. Szóval nem mindegyik 40-es működik ugyanúgy.
2023. dec. 25. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!