Egyes emberek, pl munkahelyen, mi okból mások magánéletében vájkálnak, és pletykálkodnak? Nekik ez miért jó?
Az unatkozó és rossz akaró emberek szoktak másokat kibeszélni, ha megismerek egy újembert, és megtudom hogy ilyen dolgokat szokott csinálni, megszakítok vele minden kapcsolatot. Ez senkinek nem jó, munkahelyeken ezekből igen komoly problémák szoktak kialakulni.
Dolgoztam olyan munkahelyen, ahol emiatt 23 embert rúgtak ki, mert már kihatott, az el nem végzett munkára, és veszélyeztette cég további terveit a jövőre nézve.
Én is ignorálom ezen személyeket.
Semmi közük a magánéletemhez. :)
Csak olyankor jönnek a kitalált pletykák, mert nem tudnak rólam semmit. :)
Azért, mert a saját életük nincsen rendben, és/vagy magukkal elégedetlenek, és/vagy az életük egy részével. Emiatt pedig kompenzálnak, vagy épp a frusztrációjukat így vezetik le, vagy épp jól esik nekik, hogy a másik életét így ki tudják vesézni, mert látják, hogy ott sem kerek valami, és valamelyest meg is nyugodnak, meg is könnyebbülnek, hogy a másiknak is rossz.
Nekem is volt olyan munkahelyem, ahol sportot űztek ebből, és ez természetesen a munka kárára is ment, és a légkör is pocsék volt ott, pont emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!