Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tetovált férfi lehet művelt?

Tetovált férfi lehet művelt?

Figyelt kérdés

Én eddig azt tapasztaltam , hogy nem.

Vagy szimplán bunkók, faragatlanok, vagy komplexusosak.

Ellentétes tapasztalat?

2023. dec. 23. 17:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
66%

Simán

Ma már annyi embernek van tetoválása, hogy nem igaz a sztereotípia, hogy akinek tetkója van a társadalom alja, még ha a többségre még mindig igaz

2023. dec. 23. 18:21
 12/18 anonim ***** válasza:
91%
Nekem aki ilyet kerdez, nem tunik muveltnek.
2023. dec. 23. 19:39
 13/18 anonim ***** válasza:
88%

Manapság már tényleg annyi embernek van tetoválása, hogy csak ebből következtetni az illető műveltségére elég nagy ostobaság.

A férjemnek is vannak tetoválásai, de ha műveletlen lenne, szóba sem álltam volna vele.

2023. dec. 23. 19:40
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

9

Persze. A tetoválás több ezer éves múltra tekint vissza..De mondjuk a törzsekben a különféle mintázatoknak meg volt a szerepe a jelentése.A beavatási szertartások része volt.Ki kellett érdemelni.Nem csak úgy összevissza,csapongva pingálták ki magukat.

2023. dec. 23. 20:09
 15/18 anonim ***** válasza:
86%

Már bocsánat, de milyen hülye kérdés ez? Azok a férfiak meg akik borotválják a lábukat, melegek?

Én relatíve egész műveltnek merem vallani magam a mérnöki diplomámmal és mégis tervezek tetováltatni, sőt már régen lenne ha időm engedné. A tetoválás az önkifejezés egy formája is lehet. Nekem speciel jelentése lesz minden tetoválásomnak.

Ugyanúgy lehet művelt egy tetovált ember, ahogy műveletlen egy olyan ember akin nincs semmi varrás. Ez azért elég erős általánosítás.

2023. dec. 23. 22:21
 16/18 B.dávid.F ***** válasza:
100%

Igazából a művelt két részre bontható

1.értelmes,okos,

2.tud viselkedni de átlagos

Na már most harmadsorban pedig a tetoválás nem ehez társított

Régebben a maffia tagjai voltak tetoválva(kegyetlenek de műveltek)

Illetve a szimbolikus tetoválás pl.oroszlán,kígyó,farkas,koponya jelentéssel bír

Nekem pl.most lesz egy farkas fej

Hozzá teszem kedves,okos embernek tartanak pedig sokszor beszólogatok

Volt edzőmnek szintén ez a motívum van és ő is egy rendes ember

Pedig ő is és én is állami gondoskodásban nőttünk fel

Ő világhírű bírkózó lett

2023. dec. 24. 13:24
 17/18 A kérdező kommentje:

16:

Nem azt mondtam h nem lehetnek rendesek.

Sőt, a tetováltakra jellemző, hogy vonzódnak a rendhez és a hierachiához, szeretik, ha van kin uralkodniuk (ezért van sokuknak kutyaja), és azt is jól viselik, ha uralkodnak rajtuk. Így igazad lehet abban, hogy a tetoválás egy hierarchikus, kifelé erőt sugárzó közösséghez való tartozás utáni vágyat jelenithet meg valószínűleg.

A gond nem ez. Hanem h pl. egy színházi darab vagy egy film után képtelenek úgy megfogalmazni a gondolataikat, hogy az embernek ne kelljen szégyenkeznie az ismerősei előtt. Pl. hogy egy kisiskolás szintjénél választékosabban tudják megfogalmazni, hogy miért tetszett, vagy miért nem tetszett nekik a darab.

Most pénteken adtam esélyt az utolsó tetovált embernek, de azt hiszem nem kísérletezek többet, ez egy olyan red flag, olyan faragatlansági indikátor, amire jobban figyelni fogok ezután.

Köszönöm a kommenteket.

2023. dec. 24. 14:18
 18/18 anonim ***** válasza:
34%
Nekem az egyik legjobb egyetemi professzromnak volt mindkét karja kitetoválva.
2023. dec. 25. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!