11/25 A kérdező kommentje:
Kis játék, netezés, olvasás, ha van valami jó horror a tv-ben, azt megnézem mindig.
2023. dec. 21. 22:33
12/25 anonim válasza:
Kb mint a hét többi napján.Vacsi, főzés, tv, pihenés. Annyi hogy tovább fenn vagyunk, mivel másnap, azaz szombat reggel nem dolgozunk.
13/25 anonim válasza:
Jaj a horror az nekem is jöhet :) 10-es voltam
14/25 anonim válasza:
Holnap Morriba megyek.
Viszont, kell valaki, akivel bemehetek, mert egyedül nem engednek be korlátlannal...😅
Ma ki is írtam egy kérdést ezzel kapcsolatban a 'Szórakozás' kategóriában! 😃
15/25 anonim válasza:
#14 Legalább ne dicsekednél vele hogy alkoholista vagy. Inkább keress fel valami segítő szervezetet.
16/25 anonim válasza:
17/25 anonim válasza:
Miért lennék alkoholista...? 😅 Testépítő vagyok és két havonta, ha fogyasztok alkoholt! 🙂
Egészsegesen élek és nagyon ritkán megyek szórakozni.
Ez téged minősít, ha ismeretlenül megítélsz másokat...🙂
18/25 anonim válasza:
maszturbálás! ha találok fiút b...zulás!
19/25 anonim válasza:
Jól bezabálok és fekszem egész este
20/25 anonim válasza:
Sorozatnézés, olvasás és zenehallgatás, gyakorizás, néha játszom gépen, vagy telefonon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!