Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi lehet a férfi magányosság...

Mi lehet a férfi magányosság epidemic oka?

Figyelt kérdés
Talán az hogy csak otthon ülnek, potrohosodnak, behíznak és kockulnak? Vagy talán nehéz megfelelni a mai férfi ideálnak? Vagy lehet akár az idegenek és a reptiliánok műve is, összeesküvés az egész. Bármit gondolsz én egyetértek veled, a z generációs elmém kifejlesztett egy képességet ami végett képes vagyok egyetérteni mindenkivel környezeti nyomás hatására. Ez azért alakult ki hogy növelje a túlélési esélyeimet a digitális korszakban, tudósok hosszas kutatást végeztek róla. Szóval jah, írd le a véleményed és én egyetértek vele.
2023. dec. 21. 01:38
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Ugyanezek a figurak miert kockultak otthon digitalis korszak elott? Es ha olyan sok ferfi lenne maganyos, nok nem, nyilvan nehany ficko haremeket tartana el, vagy leszbikus hordak lennenek.

Matematika!

2023. dec. 21. 02:04
 2/15 A kérdező kommentje:
Statisztikák vannak arról hogy egyre több magányos férfi van, lehet ez nyugaton jellemzőbb.
2023. dec. 21. 02:12
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Más a magány és egyedüllét. Én jól elvagyok egyedül, azért vagyok egyedül 12 éve, mert nagyon ritka az olyan lány aki tetszik, ha meg találkozok eggyel biztos nem a legjobb időben, hangulatban, stb.
2023. dec. 21. 03:20
 4/15 A kérdező kommentje:
Én szándékosan bele sem kezdtem az egészbe, iszonyat fárasztó az egész.
2023. dec. 21. 03:25
 5/15 A kérdező kommentje:
Persze lehet a boomereknek van igaza és mást sem tettek csak várták hogy kész legyen a vacsi, lényeg hogy ők mindenért is megküzdöttek. Dehát azon múlik ti mit gondoltok, én mindennel egyetértek.
2023. dec. 21. 04:54
 6/15 anonim ***** válasza:
Van akinek csak simán egyszerűbb így.
2023. dec. 21. 06:26
 7/15 A kérdező kommentje:
Jobban szeretek egyedül lenni, az tölt fel.
2023. dec. 21. 06:28
 8/15 anonim ***** válasza:
Hát ezt mondom.
2023. dec. 21. 07:16
 9/15 anonim ***** válasza:
57%
Az egyre irreálisabb igények a nők részéről a férfi külsejét és anyai helyzetét illetően.
2023. dec. 21. 08:08
 10/15 anonim ***** válasza:
*anyagi
2023. dec. 21. 08:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!