Ismeretek olyan rokont, aki szerette a régi rádiót szokol rádió azt hiszem hallgatni?
Butaság azon agyalni, hogy le tudták-e nyomozni a Szabad Európa műsorának hallgatását vagy sem! Ez annyin múlik csak, hogy ésszel tette-e ezt valaki vagy sem. Ha passzív egy rádió, - tehát csak vesz és semmilyen jelet nem sugároz ki semmilyen frekvencián - és nem bömbölteti a hallgatója, a lőtéri kutya soha meg nem mondja, hogy én meghallgattam adott frekvencián egy kisugárzást vagy sem. Más kérdés, hogy nem volt egészséges a rádión hallottakat kihirdetni a November 7-e téri rendőr dobogóra állva, - mert azért tényleg elkezdte piszkálni a belügy a SZER hallgatóját.
A szomszédod meg azt mond, amit akar, - annyi agya csak van egy tiltott gyümölcs fogyasztójának, hogy kidobja, megsemmisíti a gyümölcs magjait, csutkáit. -Elhangolja a rádiót, elkapcsolja a körzetkapcsolót...
A házmesterek tényleg keményen együttműködtek a belüggyel!
Volt lakónyilvántartás, ilyen-olyan bejelentési kötelezettségei - meg ilyenek. Nyilvántartották és szedték a kapu-, ill. liftkulcsot/pénzt is, - ha volt lift is a házban - és ha 22:00 óra után hazaérve derült ki, hogy a kapukulcsod nincs nálad, akkor ő engedett be. Szemeteskukákkal akrobatikáztak, levélládákkal, járdatisztítással (főleg télvíz idején) - és itt ki is merült nagyjából a tevékenységük, mert az állam nem fordított gondot a házak karbantartására, üzemeltetésére. Ezt a bőrsípot szívta a lakosság nagyon hosszú időn keresztül 1989-et követően, - számolatlan pince, ill. padlástér lomtalanításában vettem részt személyesen is. Elképesztő, hogy milyen állapotokat láttam!
Rádiózni szokol?
Rádiód a Sokol!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!