Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Év végén szoktátok összegezni...

Év végén szoktátok összegezni az idei éveteket? Hogy mennyit haladtatok ebben az évben?

Figyelt kérdés

2023. dec. 19. 19:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nem szoktam. Se tervezni se nézelődni. Én mindenre rástresszelek és a saját terveimre is rástresszelnék, és utána ha nem sikerül magamat tartanám semmire.

Sokkal több esélyem van elerni bármit, ha nem tervezem előre, csak emrt nem stresszelek rá. 🤣 👌

2023. dec. 19. 22:28
 12/14 anonim ***** válasza:
53%
Mivel 2020 eleje óta nem csinálok semmit és teljesen összefolyik a 4 év így azóta nem
2023. dec. 20. 02:42
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem, de gyorsan megy: évről évre egyre szrabb minden!
2023. dec. 20. 08:22
 14/14 anonim ***** válasza:

Nem szoktam ilyesmit csinálni, hacsak nem számít az, hogy minden évben válaszolok itt, egy ilyesmi témájú kérdésre.

Az ideiről pl. kisebb regényt tudnék írni, annyi minden történt. Annak viszont nagyon örülök, hogy bár mentálisan helyenként igencsak megviselt ez az év, nagyon sokat sikeredett, szinten minden téren, fejlődnöm. Ami nem kicsit fért már rám.

2023. dec. 20. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!