Hogyan legyek házias?
Figyelt kérdés
Nekem valahogy nem jön szívből :D De szeretnék az lenni. 28/N2023. dec. 19. 17:42
1/5 anonim 

válasza:

Ha nem jön szívből, akkor tulajdonképpen nem szeretnél az lenni.
2/5 anonim 

válasza:

Sehogy. Amit kell, megcsinálod. De szeretni is? Az már túlzás.
4/5 Metionin 

válasza:

Ahhoz kell egyfajta ilyen belső késztetés, személyiség szerintem. Legalábbis én azt hívom háziasnak, aki örömmel csinálja a háztartási dolgokat. A nagy többségnek, köztük nekem is ez csak a szükséges rossz kategória, hogy legyen mit enni meg hogy ne legyen retek. De ismerek olyat, aki épphogy megfőzi a kaját, már azon gondolkodik, hogy mi legyen a következő, örömmel tervezi, vásárol hozzá, csinálja. Valamilyen szinten csodálom :D
5/5 anonim 

válasza:

Én nem vagyok házias, valószínűleg azért sem, mert túl nagy a nyomás a nők felé ezen a téren, és én ezt az elvárást nem szeretem. Alakíts ki egy időmenedzsmentet magadnak, ha nagyon elúszol a háztartás teendőivel, de ne várj olyat magadtól, ami nem belső indíttatásból jön és csak nyűg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!