Ha visszamennél 2 éves korodra újrakezdenéd? minek örülnél min változtatnál?
Mivel az apám agressziójával úgysem tudnék mit kezdeni, így nem
Bár az iskolában a zaklatómnak nekimennek egy késsel
Azt bánom hogy nem tettem meg
Vennék bitcoint-ot, meg ha lenne időm felkészülni, más befektetéseknek is utánanéznék, meg megjegyeznék pár nyerő lottószámot.
A gyerekkorom nem volt rossz, a szüleim azért elég szigorúak voltak pár dologban, meg a tanulást nagyon nyomták. Igyekeznék jobban "betörni" őket, és mivel a tudásom is átmentődne, a suli miatt kevesebbet idegeskednék.
Én visszamennék valószínűleg úgy a tizenéves koromig. Egyértelmű, hogy vagy mérnöki, vagy informatikai pályát választanék, más már úgy sem létezik a mai világban. (1992-ben születtem.) Érettségi után már egyből dolgoznék, és 2015 (a CSOK előtt) vennék egy lakást, amikor még elérhető árak voltak az ingatlanpiacon.
Amíg nem lenne komolyabb fizetésem, addig kiadnám a lakást, majd pár év múlva én költöznék be. Egyedül laknék pár évig, megpróbálnék annyi csajt meggyalázni, amennyit csak bírok. Senki nem szólna nekem semmit, a magam ura lennék, hatalmam lenne a saját életem felett. Buliznék és mindenféle hobbiba belevágnék.
Aztán ha talán - TALÁN!!! - találnék olyan nőt, akivel úgy érezném, hogy érdemes lenne megállapodni, és gyereket vállalni, akkor megtenném.
Simán visszamennék, a mostani emlékeimmel.
Megírnám én a Harry Potter könyveket, és trilliárdos lennék.
Akkor írnánk 1990-et.
Teljesen más idősíkon futna az életem.
Örülnék annak, hogy bizonyos dolgokat újra tudnék élni, pl. a nagyimmal, a gyerekkori kutyámmal, szüleimmel, barátaimmal, csak "most" jobban kiélvezném a gyereklétet, több időt lennék a barátaimmal.
Amin még változtatnék; komolyabban venném a németet, jobban vigyáznék a bőrömre, többet sportolnék/mozognék, hamarabb tennék a szorongásom ellen, többet lennék a kortársaim közt, hamarabb szereznék önbizalmat.
Nagyobb dolgokon viszont nem szeretnék változtatni. Azért mennék vissza elsősorban, hogy újraéljem pár kedves emlékem.
2002-ben voltam két éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!