Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha visszamennél 2 éves korodra...

Ha visszamennél 2 éves korodra újrakezdenéd? minek örülnél min változtatnál?

Figyelt kérdés
ha visszavarázsolna valaki két éves korodra bevállalnád,hogy újrakezd az életed? ( mondjuk ha így is megszületnek a gyerekeid). és tegyük fel megmaradnak az emlékeid.milyen évet írunk?és mik azok amièrt boldog vagy,hogy újra átélheted? változtatnál valamin? most hány èves vagy?
2023. dec. 19. 00:12
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Mivel az apám agressziójával úgysem tudnék mit kezdeni, így nem

Bár az iskolában a zaklatómnak nekimennek egy késsel

Azt bánom hogy nem tettem meg

2023. dec. 19. 09:43
 12/19 Metionin ***** válasza:
Biztos, hogy nem. Azt a gyerekkort még egyszer átélni, nincs az az isten.
2023. dec. 19. 10:00
 13/19 anonim ***** válasza:

Vennék bitcoint-ot, meg ha lenne időm felkészülni, más befektetéseknek is utánanéznék, meg megjegyeznék pár nyerő lottószámot.

A gyerekkorom nem volt rossz, a szüleim azért elég szigorúak voltak pár dologban, meg a tanulást nagyon nyomták. Igyekeznék jobban "betörni" őket, és mivel a tudásom is átmentődne, a suli miatt kevesebbet idegeskednék.

2023. dec. 19. 11:00
 14/19 anonim ***** válasza:
Örülnék, ha újrakezdhetném, sok mindent máshogy csinálnék, de értékelném is a visszakapott időt.
2023. dec. 19. 12:33
 15/19 anonim ***** válasza:

Én visszamennék valószínűleg úgy a tizenéves koromig. Egyértelmű, hogy vagy mérnöki, vagy informatikai pályát választanék, más már úgy sem létezik a mai világban. (1992-ben születtem.) Érettségi után már egyből dolgoznék, és 2015 (a CSOK előtt) vennék egy lakást, amikor még elérhető árak voltak az ingatlanpiacon.

Amíg nem lenne komolyabb fizetésem, addig kiadnám a lakást, majd pár év múlva én költöznék be. Egyedül laknék pár évig, megpróbálnék annyi csajt meggyalázni, amennyit csak bírok. Senki nem szólna nekem semmit, a magam ura lennék, hatalmam lenne a saját életem felett. Buliznék és mindenféle hobbiba belevágnék.

Aztán ha talán - TALÁN!!! - találnék olyan nőt, akivel úgy érezném, hogy érdemes lenne megállapodni, és gyereket vállalni, akkor megtenném.

2023. dec. 19. 12:57
 16/19 anonim ***** válasza:
Kétévesen ekkora tapasztalattal és tudással nagyon kilógnék a bölcsiből, nagyon unalmas lenne az élet. Nem fogadnának be a társak és nem érezném jól magam köztük. Nem ugyanaz lenne így a gyerekkorom (ami egyébként nagyon jó volt). Szerintem egészen középiskoláig vagy még ott is beilleszkedés-képtelennek és koravénnek ítélnének, ráadásul óvodában, általános iskolában zseninek. Nem lenne jó az élet így. Talán az egyetemen már, fiatal felnőttként már újra lehetne kezdeni. Kérdés, hogy a mostani tudásommal mit kezdenék, biztosan gyorsabban lehetne előrehaladni. Izgulhatnék, hogy ugyanazzal a fiúval, aki már sok-sok éve férjem, összejövünk-e megint. Érdekes lenne átélni ismét az ismerkedés fázisait. Ha garantálod, hogy ismét ugyanazok a gyerekeim születnek, akkor annak nagyon örülök. A pici koruk fizikailag nehéz volt, de mégis jó lenne újra átélni. Később is szép volt az élet, a sok nehézség, betegség ellenére. Igazából nem bántam meg semmit (vagy nagyon keveset), csak azt, hogy rövid az élet. Ha lehetne, újra belevágnék, de - talán szerencsére - ilyen lehetőség nincs.
2023. dec. 19. 16:38
 17/19 anonim ***** válasza:

Simán visszamennék, a mostani emlékeimmel.

Megírnám én a Harry Potter könyveket, és trilliárdos lennék.

Akkor írnánk 1990-et.

Teljesen más idősíkon futna az életem.

2023. dec. 19. 16:57
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Örülnék annak, hogy bizonyos dolgokat újra tudnék élni, pl. a nagyimmal, a gyerekkori kutyámmal, szüleimmel, barátaimmal, csak "most" jobban kiélvezném a gyereklétet, több időt lennék a barátaimmal.

Amin még változtatnék; komolyabban venném a németet, jobban vigyáznék a bőrömre, többet sportolnék/mozognék, hamarabb tennék a szorongásom ellen, többet lennék a kortársaim közt, hamarabb szereznék önbizalmat.

Nagyobb dolgokon viszont nem szeretnék változtatni. Azért mennék vissza elsősorban, hogy újraéljem pár kedves emlékem.

2002-ben voltam két éves.

2023. dec. 20. 14:22
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
#18 Szívemből szóltál.
2023. dec. 20. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!