Miért mindig akkor beszélnek hozzám, ha bent van a füles?
Ritkán szoktam útközben podcastet hallgatni, de amikor azt teszem, mindenki megtalál. Amikor csak úgy vagyok, senki nem kérdez tőlem semmit. Elfogadtam, hogy "resting bitch face"-em van.
Mindig fel van tűzve a hajam, látszik a nagy fehér bumszli a fülemben. És ilyenkor én vagyok a célpont. Ez a megálló erre van-e, hol van a patika, ma megkérdezi egy néni a villamoson, hogy jeleztem-e. ??? Ha megnyomja ő is a gombot, nem történik semmi.
Nem értem, miért vonzza az embereket a füles a beszédre.
Ugyanúgy beszélnek hozzád mintha nem lenne a füledben, ezt csak beképzeled magadnak.
Én inkább azt nem értem hogyan lehet valaki ennyire buta, hogy ezt komolyan gondolja.
Egyáltalán minek a füles?
Mindennek megvan a maga helye, és ideje.
De gyerekek, pont az zavar, hogy amúgy nem találnak meg. Én is ismerem azt a jelenséget, amikor mondjuk vörös a hajad, és csak más vörös hajúakat veszel észre.
Hozzám nem szól senki. Se jót, se rosszat. Csak akkor, amikor be van dugva a fülem. Pont ez nyűgöz le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!