Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért mindig akkor beszélnek...

Miért mindig akkor beszélnek hozzám, ha bent van a füles?

Figyelt kérdés

Ritkán szoktam útközben podcastet hallgatni, de amikor azt teszem, mindenki megtalál. Amikor csak úgy vagyok, senki nem kérdez tőlem semmit. Elfogadtam, hogy "resting bitch face"-em van.

Mindig fel van tűzve a hajam, látszik a nagy fehér bumszli a fülemben. És ilyenkor én vagyok a célpont. Ez a megálló erre van-e, hol van a patika, ma megkérdezi egy néni a villamoson, hogy jeleztem-e. ??? Ha megnyomja ő is a gombot, nem történik semmi.

Nem értem, miért vonzza az embereket a füles a beszédre.

2023. dec. 18. 11:54
 1/7 anonim ***** válasza:
24%
Nem a füles vonzza, ugyanannyira találnak be máskor is, csak ez frusztrál most éppen, ezért jobban feltűnik. Van ennek szerintem tudományos megnevezése is.
2023. dec. 18. 12:57
 2/7 anonim ***** válasza:
38%

Ugyanúgy beszélnek hozzád mintha nem lenne a füledben, ezt csak beképzeled magadnak.

Én inkább azt nem értem hogyan lehet valaki ennyire buta, hogy ezt komolyan gondolja.

2023. dec. 18. 13:23
 3/7 anonim ***** válasza:
0%

Egyáltalán minek a füles?

Mindennek megvan a maga helye, és ideje.

2023. dec. 18. 13:51
 4/7 A kérdező kommentje:

De gyerekek, pont az zavar, hogy amúgy nem találnak meg. Én is ismerem azt a jelenséget, amikor mondjuk vörös a hajad, és csak más vörös hajúakat veszel észre.

Hozzám nem szól senki. Se jót, se rosszat. Csak akkor, amikor be van dugva a fülem. Pont ez nyűgöz le.

2023. dec. 18. 13:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát ez ilyen murphy törvénye. Törődj bele. Ilyen amikor pl sosem az a villamos vagy busz jön mint amire szükséged van egy adott helyzetben, vagy nem vagy biztos abban hogy a másik mit szeret és nem mered azt megvenni neki, miközben kiderül hogy az adott illető meg azt szereti.
2023. dec. 18. 14:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Ezen én is sokat gondolkodtam már. Bent van a füles, és simán beszélnek hozzám. Én meg mutogatok nekik, hogy nem hallom...
2023. dec. 18. 14:22
 7/7 anonim ***** válasza:
Mióta fejhallgatom van,senki nem szól hozzám,még a kéregetők se.
2023. dec. 18. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!