Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek milyen világot élünk?

Szerintetek milyen világot élünk?

Figyelt kérdés

Akár az emberek viselkedése, akár a világban lezajló események összességéről alkotott véleményetek érdekelne.

Hogy jellemeznétek.

2023. dec. 16. 11:00
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
97%
Sok ember a feje tetejére állt és sajnos ők a leghangosabbak. Én így tudnám jellemezni a mai világot.
2023. dec. 16. 11:01
 2/25 anonim ***** válasza:
96%
Alapvetően nem túl jó, de azért vannak kedves normális emberek is. Ma pl tök jó tapasztalataim lettek, pedig megjártam a karácsonyi nagybevásárlás miatt egy csomó üzletet. Szóval a sok rossz között meg kell találni a jó dolgokat.
2023. dec. 16. 11:11
 3/25 anonim ***** válasza:
97%
Sok sz.r van a világban, de mindig is sok volt. Szerintem most egy nagyon kényelmes és könnyű, biztonságos világban élünk, főleg mi, európaiak. Ha vízre van szükségünk, megnyitjuk a csapot, ha fázunk, feltekerjük a fűtést, ha betegek vagyunk, elmegyünk orvoshoz és jó eséllyel meggyógyulunk, nem pedig hosszabb-rövidebb szenvedés után kimúlunk. Ugyanez igaz a szeretteinkre is. Nagyon kevés olyan problémánk tud lenni, amire nem létezik, vagy nem elérhető a megoldás. Én azt mondom, hogy jó világban élünk. A véleményem pedig az, hogy aki úgy gondolja itt Európa közepén, hogy sz.r ez a világ, meg minden szar, annak nincs releváns összehasonlítási alapja.
2023. dec. 16. 11:15
 4/25 anonim ***** válasza:
88%

Sztem nem sokkal másabb, mint amilyen régen volt. Háborúk, válságok régen is voltam, csak sokkal lassabban és sokkal kevesebb info érte erről az átlagembert.

Az emberek egymáshoz való viszonya sem volt sokkal másabb. Városokban kevésbé, vidéken jobban kötődtek egymáshoz az emberek. Így van ez most is.

2023. dec. 16. 11:15
 5/25 anonim ***** válasza:
65%
Árnyékvilágot
2023. dec. 16. 11:17
 6/25 anonim ***** válasza:
65%
Fordítottat.
2023. dec. 16. 11:20
 7/25 anonim ***** válasza:
77%
Ne a világgal foglalkozz, mert arra nem vagy hatássál és azzal foglalkozni, amire nem tudsz hatással lenni, időpocsékolás.
2023. dec. 16. 11:33
 8/25 anonim ***** válasza:
58%
Retteneteset. Nem tudom hova fokozható még a kegyetlenség, a pusztítás, a kizsákmányolás, de hogy ez az egyenes út a pokolba, az fix.
2023. dec. 16. 11:49
 9/25 anonim ***** válasza:
95%
Korunk csúcs modern , berendezkedés aldemokratikus materialista tudomány alapú fogyaszto termelő .Gazdaság virtualis gdp , folyamatos uzsorahitel . Bonyolitott túl gyorsan fejlődő pazarló kényelmes elvtelen . Mindenhez összetett rendszerek kellenek sok alap- nyersanyag energia . Üres beltartalmu termékek ételként vannak legyártva . A tv net elénk hoz millio felesleges infot ingert amihez semmi közünk sem kapcsolatunk , milyen a getto alvilág latinoknal ki a leggazdagabb 10 ember és hányszor mehetne ki lakni a Holdra a pénzéből. Hamis vágyakat ébreszt pl sokkal egeszsegesebb elmaradott trópusi törzsek közt élni europaiként vagy a nyugaton ingyenes a botox meg szilikon csöcs .
2023. dec. 16. 11:55
 10/25 anonim ***** válasza:
96%
Ahogy fejlődik a technológia, úgy butulnak az emberek.
2023. dec. 16. 12:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!