Az ilyenről mit gondoltok? Amikor a szülőtök átmegy hozzátok, akkor eljátsszik valami jelenetet, amivel a fókuszt ráirányítja lakásotok egyik szégyenfoltjára.
Figyelt kérdés
Nyilván észrevettem én is, hogy az a dolog a lakás szégyenfoltja. Mégis kb 30-adik a prioritási listámon, és speciel nincs felesleges kapacitás ilyen fa.szságokkal foglalkozni, mint ezt a dolgot helyretenni.
De egyébként mint ha vak lennék. Komolyan. Nyilván tudom hogy olyan. Azt is, hogy az úgy nem oké. Ő is tudja hogy olyan. És akkor nekiáll szerepjátékot játszani.
Ez szerintetek mi volt tőle? Minek véljem?
Azt leszámítva, hogy "he, hogy néz ez ki". Nem vagyok vak. Feltűnt, hogy nem oké.
Most egyébként úgy felbosszantott.
2023. dec. 15. 13:09
11/11 anonim válasza:
Én csak azért nem ajánlottam fel anyámnak, hogy akkor csinálja meg, ha nem tetszik neki, mert akkor tuti, hogy nem úgy csinálja meg, ahogy nekem jó. :-D Szóval csak ajtót nyitottam. Ja, és emlékeztettem, hogy az anyja pont ugyanezt csinálja vele. Azóta nem szól be nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!