Az ilyenről mit gondoltok? Amikor a szülőtök átmegy hozzátok, akkor eljátsszik valami jelenetet, amivel a fókuszt ráirányítja lakásotok egyik szégyenfoltjára.
Nyilván észrevettem én is, hogy az a dolog a lakás szégyenfoltja. Mégis kb 30-adik a prioritási listámon, és speciel nincs felesleges kapacitás ilyen fa.szságokkal foglalkozni, mint ezt a dolgot helyretenni.
De egyébként mint ha vak lennék. Komolyan. Nyilván tudom hogy olyan. Azt is, hogy az úgy nem oké. Ő is tudja hogy olyan. És akkor nekiáll szerepjátékot játszani.
Ez szerintetek mi volt tőle? Minek véljem?
Azt leszámítva, hogy "he, hogy néz ez ki". Nem vagyok vak. Feltűnt, hogy nem oké.
Most egyébként úgy felbosszantott.
Projekció. Akkor megkönnyebbült, hogy kiadta magából azt a feszültséget, hogy "de sza.rul néz ez ki".
Már csak azt nem értem, hogy minek jártat ide.
"Már csak azt nem értem, hogy minek jártat ide."
Én meg azt, hogy ezt miért nem mondtad neki akkor és ott. Vagy ha többször csinál ilyet, minek hívod át.
Nekem nem csak szulők ilyenek.
Pl feljon a barátom, agyon takaritottam magam, aztán keresi pl hogy a gáztűzhelyen van e folt.
Bnőm meg abba állt bele mikor meglatta a kenyeret hogy fúj en fehér kenyeret eszek?
En ugy utálok már bàrkit is fogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!