Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van annyi kamu-barátság?

Miért van annyi kamu-barátság?

Figyelt kérdés
2023. dec. 14. 10:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

10

Bebaxna.

2023. dec. 14. 16:21
 12/18 anonim ***** válasza:

Mert a barátság érdekalapon működik. Adok-kapok.

Ha nem adsz akkor ő sem ad, így vége a barátságnak.

2023. dec. 14. 17:00
 13/18 A kérdező kommentje:
10-es-nek igaza van!
2023. dec. 14. 18:07
 14/18 anonim ***** válasza:

10

Nem csak a Hungary. :P

2023. dec. 14. 23:45
 15/18 anonim ***** válasza:

Egyre inkább távolodnak el egymástól az emberek, közben a kommunikáció minősége is romlik. Sok az énközpontú, önző ember, aki csak a maga dolgával törődik, és kihasznál mindent, mindenkit, hogy előrébb jusson bármilyen tekintetben.

Sokaknak már nincs is igazán igényük mély emberi kapcsolatokra, vagy épp elég idejük, energiájuk, vagy ezek összessége. Már nem is számít, sajnos, akkor értéknek sokaknál egy mély barátság, mint régen.

2023. dec. 15. 19:04
 16/18 anonim ***** válasza:

Én egyetemista szemszögből mondom, hogy úgy vettem észre, csak az egymásra való utaltság tart össze embereket egy bizonyos ideig, s ahogy annak vége, mindenki megy a dolgára. A legtöbb ember csak a saját érdekét helyezi előtérbe, csak addig törődik mással amíg hasznot húzhat belőle.

Én például nagyon vágytam igazi barátnőkre az egyetemen is, de beláttam hogy ők más értékrendekkel élnek, csak addig jönnek oda hozzám amíg tart a szorgalmi időszak.. Amikor pedig nem kell bejárni, teljesen köddé válnak. Ilyenkor teljesen magányos vagyok.

2023. dec. 16. 10:29
 17/18 anonim ***** válasza:
Mert mindenki keresi kiből tud hasznot húzni.
2023. dec. 21. 13:17
 18/18 anonim ***** válasza:
mert rossz a szűrőd
2023. dec. 21. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!