Egy nő könnyen elszàll magàtòl, ha sok dìcsèretet kap?
Mondjuk sok pasi udvarol neki, megdìcsèri.
Ilyenkor egy nő mennyire tud a földön maradni vagy mennyire gondolja azt, hogy körülötte forog a vilàg?
Mennyire tud kedves ès emberi maradni?
Hajaj. Ráadásul a sok kanos kukimuki a végletekig dicséri még az elhízott, csontsovány nőket is, ők ezt tökéletlesen elhiszik, és egy centit nem fognak tenni az egészségesebb életmódért.
A hozzá való borzalmas személyiséget még nem is említettem...
Az internet gyakorlatilag lenullázza a női nemet, olyat már mutatóban sem találsz, mint kb 30-40 éve.
Általánosító kérdés. Nem is működik.
Önmagában a dicséretektől nem száll el senki. Ha valaki "elszáll", tehát nagyképű lesz mondjuk, akkor az valószínűleg amúgy is az volt, csak a dicséreteket tükörnek használja, abban nézegeti önmagát.
Nő és férfi között ilyen téren sincs különbség, nagyképű, beképzelt emberek mindenhol lehetnek.
3# ha ez àltalànosìtò kèrdès akkor szaladj az adminhoz jelentsed, sőt kèrd meg pàr baràtnődet, hogy ők is jelentsèk a kèrdèst ès a gyk mivel nő pàrti ezèrt biztos vagyok benne, hogy törölni fogjàk. Ezek utàn majd büszkèn mondhstod, hogy egyenjogusàg, de azèrt a őnek jàrjon több. Hàny olyen kèrdèst làttam itt ahol a nők szapultàk a fèrfiakat ès semmi sem törtènt...
Szerintem, ha valaki àllandòan dìcsèretet kap akkor elhiszi, hogy mindenhatò. Nem egy ilyet ismerek.
Ez a kèrdès a nőkről szòl. Ha a fèrfiakròl akarsz feltenni kèrdèst akkor ìrj ki egy kèrdèst ami a fèrfiakròl szòl..
Egyértelműen elszáll.
Fogalma sincs hogy a megadott paraméterei milyen ritkák.
Az egoizmusa is az egekben van,elvégre oké hogy ő ilyet akar.
De aki elért mindent a világon,az akar olyat mint ő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!