Normális hogy olyan férfiak jönnek nekem be akik öntörvényűek? ez miért van
Figyelt kérdés
2023. dec. 11. 21:36
1/10 anonim válasza:
Ez teljesen normális. Az öntörvényű emberek gyakran bátrak, határozottak és önállóak, ami sokak számára vonzó lehet.
2/10 anonim válasza:
Ösztön. Az öntörvényűség, a rosszfiúk nagyon sok nőnek bejönnek, mert a természetben ezek az emberek lennének jó eséllyel az “alfa hímek”. Kell még pár millió év, mire az ösztönök fölé kerekedik az összes ember :D
3/10 anonim válasza:
rövid távon lehet hogy jó, de hosszú távon működésképtelen kapcsolathoz vezet
4/10 A kérdező kommentje:
aki aki tetszik nekem rossz ember?
2023. dec. 11. 21:57
5/10 A kérdező kommentje:
2 válaszolótol kérdezem
2023. dec. 11. 21:58
6/10 anonim válasza:
#5 természetesen nem erről van szó. Pl tipikus “rosszfiú” alkat mondjuk egy motoros. A motorozástól senki sem lesz rossz ember, de maga a karakter vonzza a nők egy jelentős részét elsőre akkor is, ha a személyisége nem tetszene amúgy.
7/10 anonim válasza:
Normalis. Ki akar vmi tutyimutyi, hatarozatlan, uncsi csavot?
8/10 anonim válasza:
Öntörvényű: Konok, makacs ember, aki nem fogadja el a tanácsot, megy a saját feje után.
Ennek mi köze ahhoz, h valaki tutyimutyi vagy sem?
9/10 anonim válasza:
Mert nő vagy,és ösztönösen ebben látod az erőt.
10/10 anonim válasza:
Az öntörvényű nem egyenlő a rossz emberrel. Inkább határozott egyéniségre utal. Ez még nem antiszocialitás.
Én is elég öntörvényű vagyok nőként, de nem csinálok bűncselekményeket, szeretek máson segíteni, ez inkább azt mutatja, hogy szabad ember vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!