Akinek olyan szuper az élete külföldön, hogy még az intenzív havazást is boldogan kiposztolja face-re az vajon milyen szakmából élhet? Mi a titok az ilyen laza életre?
Mivel sajnos nem lehet profilt linkelni, de van egy csaj a párjával aki Ausztriában él és egy magyarországi havazásos cikk alá bekommentelte, hogy bezzeg Ausztriában 5-ször annyi esett, a privát oldalán meg posztolja, hogy Felső-Ausztria, közlekedés elesett de legalább gyönyörű és a kutyák játszanak.
Egy másik nő meg szintén ájuldozott, hogy Münchenben mesebeli mértékű hó esett le és meghitten otthon isszák a forrócsokit.
Az ilyenek miből élhetnek, hogy ennyire könnyen és pozitívan vesznek mindent?
Ha leszakad 2 méter hó engem itt magyarhonban ugyanúgy kirúgnak ha időben nem érek be munkahelyre, nyugaton meg ennyire nem dolgoznak a kinti magyarok?
Vagy annyi a titok, hogy ki kell költözni? És minimum milyen szakma kell ahhoz ami már elég egy nyugis laza élethez és nem kell a munka/ingázás miatt stresszelni?
Én is leszartam, hogy ma elesett a közlekedés a lakhelyemen, pedig Magyarhonban élek. Ennek az az oka, hogy heti pihenőnapon vagyok. Én ugyanis nem hétfőtől péntekig dolgozom, és aztán szabad a hétvége, hanem random napokat megyek, általában hétvégén is, és közte vannak pihenőnapok.
Sokan meg - szintén itthon élő ismerőseim - olyan szellemi munkát végeznek, amit home office-ból is el tudnak látni, ők is szürcsölhetik otthon a forrócsokit.
Miért triggerel, hogy valaki megosztotta, hogy az ő lakhelyén is esik a hó? Én rühellem a havat meg a hideget, de annak még én is tudok örülni, hogy mennyi felnőtt embert látok gyermeki örömmel örülni annak, hogy esett egy kis hó :D Voltam sétálni, láttam meglett felnőtt embereket hógolyózni, idegeneket is egymással, hóembert építeni, szívmelengető volt. Szerintem menj el sétálni te is, hidd el, jobb lesz utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!